Hallo, en welkom op deze pagina!

Waarom deze website?

U bent misschien iemand die op zoek gaat naar manieren om de penis te vergroten, maar welk model geeft het beste resultaat of is het meest comfortabel in gebruik? Het zijn allebei factoren die aan mekaar zijn gekoppeld. Met meer dan twintig jaar ervaring is deze website een partner van de voornaamste stretchers die beschikbaar zijn in Nederland.

Deze kennis delen maakt dat U binnenkort geen verkeerde beslissingen maakt. Comfort is één van de belangrijkste factoren die maken dat een rekapparaat vruchtbaar resultaat oplevert. U wil het namelijk kunnen dragen zonder ongemak, zodat de rekkracht optimaal haar werk kan doen.

Wie zijn we?

Ik ben Frank, werkzaam als zaakvoerder en beveel op deze website producten aan waarvoor ons bedrijf commissie verdient als dit leidt tot een verkoop. Ik hoop dat deze disclaimer mijn intentie aantoont om een eerlijke en gerenommeerde website te runnen.

De informatie op deze website wordt niet gegeven door professionele medische teams of bevoegde artsen. Dit is informatie gebaseerd op de ervaringen en het persoonlijk oordeel van het affiliatie marketing team.

De producten en diensten zijn afkomstig van affiliatie links en bedrijven. We ontvangen alleen  een commissie voor aankopen die voortvloeien uit het gebruik van deze website. We kunnen geen diagnoses geven aan klanten; evenmin zijn deze producten bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen en voorkomen. Als u een voorgeschiedenis heeft van gezondheidsproblemen, wordt u aangeraden uw arts te raadplegen voordat u de producten koopt en gebruikt.

Lees de garanties en voorwaarden goed door voordat u tot aankoop overgaat, want dat laatste betekent dat u er volledig mee akkoord gaat. Bovendien kunnen we niet verantwoordelijk worden gehouden voor iets dat gebeurt met klanten die de producten en diensten kopen.

De producten en diensten zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik door volwassenen. Alle vragen met betrekking tot uw gezondheid moeten worden gericht aan uw arts.