Correct gebruik

Inleiding

Een extender is een klein apparaatje dat je op je penis draagt terwijl deze slap is. Meestal kan het onder kleding worden gedragen en is het niet zichtbaar. Terwijl u het draagt, rekt het uw penis geleidelijk uit.

Het effect is vergelijkbaar met het heffen van gewichten om spiergroei te bevorderen. De weefsels waaruit de penis bestaat, strekken zich uit en groeien. Dit resulteert in een toename van zowel lengte als omtrek.

De volgende stapsgewijze handleiding, tips en veiligheidsinstructies zullen u helpen het dragen van uw apparaat comfortabeler, gemakkelijker en risicovrij te maken.

Hoe beginnen?

Maak uw penis half rechtop (1/2 of 3/4 rechtop) en droog.

  • Steek uw penis door de basisring van het apparaat (een plastic ring is stevig bevestigd aan de basis van de penis, terwijl een flexibelere siliconenring op het hoofd wordt geplaatst).
  • Bevestig het zachte comfortkussen in het apparaat en trek de lus voorzichtig naar beneden totdat het hoofd stevig vastzit.
  • Pas het spanningsniveau (tractie) van het apparaat aan. Over de lengte van de penisschacht lopen twee staven, die kunnen worden aangepast aan de gewenste spanning, d.w.z. u kunt de spanning op de extender verhogen door de gekartelde knoppen naar uw penis te draaien.

Bevestig het apparaat aan het uiteinde van uw penis. Eenmaal geplaatst, kunt u de beugel aanpassen om de penis uit te rekken.

Onthoud dat een penisverlenger het beste werkt onder loszittende shorts of joggingbroeken en idealiter naar beneden gericht is. Als u een baan heeft waarbij u staat (bijvoorbeeld in de. productie) en/of een overall draagt, kan u de extender zelfs op het werk dragen.

Schema

Om het gewenste effect te bereiken, moet de extender minimaal 5-8 uur per dag worden gedragen. De meeste seks-experts raden aan dat het verlengstuk idealiter maximaal 8 uur per dag op de penis wordt gedragen. Dat is echter niet altijd mogelijk voor de meeste mannen die een druk werk en sociaal leven hebben.

Je kunt het apparaat daarom indien nodig een paar uur per dag gebruiken (al duurt het resultaat iets langer). In het ideale geval moet u het echter in stappen van 2 uur aantrekken en vervolgens 15 minuten uittrekken voor een totale draagtijd van 8 uur per dag.

Hoe stoppen?

Zodra u de gewenste resultaten in lengte en dikte heeft behaald, kunt u altijd stoppen met het gebruik van het apparaat. Dit moet echter geleidelijk gebeuren om ongemak te voorkomen en de resultaten te behouden.

Als u de penisverlenger bijvoorbeeld gedurende 6 uur heeft gebruikt tijdens uw behandeling, moet u dit doen door eerst 4 uur de hele week te gebruiken, vervolgens 2 uur in de volgende week en ten slotte 1 uur per dag in de laatste week voordat u stopt.

Na deze periode moet u het ongeveer 2 of 3 weken 1 uur per week gebruiken en dan eindelijk stoppen. Op deze manier behoudt u zonder terugtrekking de omtrek of breedte van uw langere en dikkere penis.

Veiligheidstips

  • Het is erg belangrijk dat de penis extender die u kiest een comfortabele riem heeft, anders kan het erg pijnlijk zijn om te dragen.
  • Zorg ervoor dat de banden niet te strak zitten, maar strak genoeg zodat uw penis er niet uit glijdt. De spanning die wordt uitgeoefend door de staven uit te schuiven. Het kan een licht ongemakkelijk gevoel geven, maar mag niet pijnlijk zijn.
  • Gebruik in het begin niet meer dan vier uur (verdeeld over meerdere kortere sessies) per dag. Als je er eenmaal aan gewend bent, kun je het tot 6 uur dragen. Het is goed om tussen het gebruik 1 tot 2 uur pauze te nemen.
  • Een penisverlenger kan ‘s nachts vast komen te zitten in de lakens of dekens als je slaapt en kan je zelfs per ongeluk verwonden. Daarom kunt u de extender het beste overdag gebruiken, onder zorgvuldig toezicht.
  • Neem elke week een vrije dag voor maximale effectiviteit en helpt de penis veel sneller te genezen.
  • Om uw winst te maximaliseren en te versnellen, kan u een multi vitamine nemen en is het best te stoppen met roken of een andere verslaving.

Sommigen raden zelfs aan om na de dag vitamine E-olie op de penis aan te brengen en de penis elke keer te masseren als je hem uit het verlengapparaat haalt.

Het is aangewezen om loszittende broeken te dragen, als ze al een broek moeten dragen, tijdens het gebruik van de penisvergroter. In zeldzame gevallen kunnen rode zweren op de huid van de penis verschijnen, en deze zijn meestal een teken van te veel rekken. In dat geval moet u het apparaat verwijderen en wachten tot de zweren verdwijnen. (Dit duurt meestal maar een paar minuten).

Model kiezen

Last but not least, als het gaat om het kopen van de penisverlenger voor regelmatig gebruik, moet je het meest betrouwbare apparaat kiezen dat beschikbaar is, extreem goed gebouwd, duurzaam en in staat om nauwkeurige tractieniveaus te bieden.

Dit zal niet alleen vruchtbare resultaten opleveren, maar zal u ook beschermen tegen eventuele bijwerkingen of letsel. Kies daarom voor een penisverlengingsapparaat dat wetenschappelijk is bewezen, medisch onderbouwd is en geen gemelde bijwerkingen heeft.

Alle modellen op deze website, met uitzondering van de fragielere MaleEdge zijn perfect geschikt voor de job. Verschillende evaluaties leiden ons een model te kiezen dat volgens ons de meeste voordelen biedt, de Phallosan Forte.

De upgraded versie hiervan, de Phallosan Forte Plus heeft alles in zich voor een comfortabele gestage groei.

Geef een reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.