Het Phallosan Forte rek-apparaat is anno 2022 zonder twijfel één van de beste penis-extender op de markt.

Om de duizenden klanten de mogelijkheid te bieden om de progressie van hun penisverlening op te volgen is er nu een handige app die je kan downloaden in de Apple store voor IPhone of via de Google play store voor Android smartphones.

Jouw persoonlijke trainingsplan – voor smartphone en tablet

Phallosan App Scherm

Perfectioneer de routine en haal betere resultaten op kortere tijd. Met een app stroomlijn je het gebruik van de Phallosan. Op basis van persoonlijke voorkeur en trainingsdoelen, ontwikkelt de app een persoonlijk trainingsplan voor uw maximale succes.

De app is een dagelijkse metgezel tijdens het dragen van de Phallosan Forte. Het stelt herinneringen in, registreert de duur en de frequentie van sessies. Duidelijke statistieken laten je snel de voortgang zien die je hebt gemaakt. Dit kan motiveren om het apparaat te blijven dragen.

Daarnaast ontvang je handige tips over correct gebruik, evenals nieuws, aanbiedingen en handige contactgegevens voor de klantenondersteuning.

De Phallosan Forte-app: stap voor stap

Installeer de Phallosan Forte-app voor je apparaat via de App-Store. De Phallosan Forte app is beschikbaar voor Android (bijv. Samsung Galaxy, …) en iOS (iPhone, iPad, iPod Touch) smartphones en tablets.

Houd er rekening mee dat het scherm enigszins kan variëren tussen apparaten. De app is eenvoudig en intuïtief in gebruik

 

1. Start de app

Nadat de app voor de eerste keer is geopend, kom je bij het Dashboard. Dit toont je een beknopt overzicht van jouw ​​belangrijkste actuele trainingsgegevens en een trainingsanalyse.

Phallosan App scherm 2 De tachometers in het midden van het scherm laten zien hoe goed je je aan je trainingsplan houdt. De “draagtijd” geeft aan hoe goed je de aanbevolen optimale draagtijden volgt. De sectie “continuïteit” geeft informatie over de frequentie van jouw training met Phallosan Forte. Hoe verder je in het groene gedeelte bent, hoe beter en effectiever je training is.

Klik op de grote knop om de vereiste gegevens voor je trainingsplan in te voeren.

 

2. Voer je persoonlijke gegevens in

Phallosan app scherm 3 Om je trainingsplan te maken, moet je de app eerst wat informatie verstrekken. De registratie functioneert op 4 aparte locaties waartussen je vrij kunt schakelen.

De eerste registratiepagina vereist je leeftijd, details voor maten zoals je huidige penislengte en -breedte – met metingen van zowel de penis in erectie als slappe penis.

 

Op de tweede registratiepagina kan je aangeven hoe vaak en hoe lang je de Phallosan-forte wilt gebruiken. Volgens die informatie zal de app je herinneren aan je trainingstijden en de trainingsgegevens registreren.

Phallosan app scherm 4 Je kan kiezen of je de Phallosan elke dag op hetzelfde tijdstip en voor dezelfde duur wilt gebruiken, of dat je op verschillende dagen op verschillende momenten wilt trainen.

Gebruik van de app wordt hiermee een deel van uw dagelijkse routine, essentieel voor een snel en maximaal resultaat.

Geef de gewenste tijden op voor de hele week of voor elke dag afzonderlijk.

 

Phallosan Forte app scherm 5 Op de derde pagina kan je aangeven welke trainingsmethode je voorkeur geniet. 

Als beginnende gebruiker stel je je trainingsdoelen in eerste instantie niet te hoog in, zodat je kan wennen aan de Phallosan Forte. Het is altijd mogelijk om de trainingsdoelen later te verhogen om het programma intensiever te maken.

 

Op de laatste pagina krijg je een overzicht van wat haalbaar is na de eerste 3 maanden met je huidige trainingsplan.

Phallosan Forte app scherm 6 Door op de grote knop te klikken, start je je eerste trainingssessie. Je keert nu automatisch terug naar het dashboard.

Je dagelijkse trainingstijden zijn beschikbaar door de ingebouwde timer eenvoudig in of uit te schakelen. Klik om te beginnen op de knop “Training starten” en klik aan het einde van de sessie op “Training beëindigen”.

De app registreert automatisch jouw trainingstijden en produceert statistieken waarmee je het gebruik van de Phallosan-forte kan raadplegen.

Voer op regelmatige tijdstippen (elke 7 dagen) je metingen in de App, zodat je progressie kan worden gecontroleerd.

 

3. Hoofdmenu

Phallosan Forte App scherm 7 Alle functies van de app zijn te vinden op de startpagina. Het menu wordt geopend door op het menusymbool in de linkerbovenhoek te tikken of door het scherm van links naar rechts te vegen.

Vanaf hier is het mogelijk om bijvoorbeeld het supportnummer te raadplegen, of informatie over het gebruik van de Phallosan-Forte en andere relevante informatie te vinden.

 

Download hier de app: