Hier kan je ervaringen lezen van mannen die de PeniMaster (Pro) uitprobeerden. Bij gebrek aan degelijke reviews van Nederlandstalige klanten zijn de ervaringen afkomstig uit internet groepen en vertaald uit verschillende talen met een translator.

Voor een vergelijking van alle PeniMaster modellen kijk je best even op deze pagina.

- € 60,-
Coupon

Pextenders.com ACTIE

Bespaar € 10,60  op het slangsysteem

Bespaar € 48,54 op de extra gewichten set 

More Less

Reviews

Mijn PeniMaster is afgelopen vrijdag eindelijk aangekomen. Het duurde slechts 4 dagen (verzending binnen Europa). Betaal- en verzendprocedures waren beide oké (factuur netjes ontvangen).

 

Het bevat één apparaat + 3 strips, die welkom zijn omdat de strips mij niet erg duurzaam lijken (ze zijn als latex rubber …) Het apparaat ziet er erg goed uit en na de eerste try-outs kan ik zeggen dat het comfortabel is om te gebruiken. Geen eikel wurging, enz …

 

Hoe dan ook, ik wil niet overdrijven en ik zet hem elke keer maar één uur op. Daarna masseer ik wat en wacht een paar uur om hem weer aan te doen. Ik ga de maximale trekkracht niet gebruiken omdat ik het rustig aan wil doen, en het wordt ook aanbevolen om niet te hard te stretchen om de beste resultaten te krijgen …

 

Ik ben van plan het 3 uur per dag te gebruiken (afhankelijk van de beschikbare tijd) voor ongeveer 6 maanden tot 1 jaar, dus ik heb genoeg tijd om het rustig aan te doen en eventuele winsten op het forum te melden.

 

Na 30-40 minuten uitproberen: Ik zou zeggen dat het aantrekken en in eerste instantie uitzoeken welke combinatie het beste is, de meeste tijd is die je ooit zult besteden om het op te zetten.

 

Het aantrekken van de PeniMaster is een fluitje van een cent en duurt slechts ongeveer 5 seconden, haal gewoon de band uit de inkeping (terugplaatsen is het lastige deel). Wat betreft het comfortabel dragen, als je geen last hebt van een derde been gemaakt van koude metalen staven, dan chapeau voor jou! (vooral wanneer dit derde been halverwege je dij gaat).

 

Onder een joggingbroek is het vrij goed verborgen, niet zeker of dat ook zo is bij jeans of kaki’s. Het apparaat is comfortabel en belast mijn eikel niet. Ik voel een trekkracht als ik maximale rekstand gebruik, wat een aangename pijn is, niet echt een pijn, maar je voelt het.

 

Al met al beoordeel ik dit product hoog, en misschien hoger in een paar maanden wanneer we zien wat voor winst ik krijg.

Matti

Ik ben van plan om de Penimaster 2-3 uur per dag te dragen. Eén uur per keer, en tussen 4-6 uur tussen het dragen. Waarschijnlijk 5-6 dagen per week, ik denk dat 12-21 uur stretchen voldoende is voor een week.

 

Al met al moet ik zeggen dat ik het product leuk vind. Ik heb beide handen vrij om te doen wat ik wil terwijl ik mijn penis verleng.

 

Ik kan vrij rondlopen in het huis, en werken, videogames spelen, pc-werk doen en wat ik verder nog zou willen doen zonder me zorgen te maken dat iemand mij mijn penis zou zien strekken!

AnotherGuy

 

Een tip voor Penimaster-gebruikers. Als je het draagcomfort wilt verbeteren, kan dit helpen: Snijd een voldoende stuk siliconen buis (ongeveer 2 cm diameter).

 

Knip het dan in de lengte helemaal door. Wikkel een stukje thera-band achter het hoofd en plaats het stukje siliconen buis in de onderkant van je omwikkelde penis, voordat je de rubber ziet. Dit moet voorkomen dat de huid vast komt te zitten wanneer je erop drukt.

 

Nog een tip: leg de overgebleven uiteinden van de rubber strips aan de zijkanten en houd deze vast met een elastische band. Dit moet voorkomen dat de rubber strip van het houder ding weg klapt.

Westla

 

Ik bestelde de Andropenis penisstretcher bij Andro-Medical. Ik heb het ongeveer 2 weken geleden ontvangen maar ben pas gisteren begonnen. Zijn er programma’s gedistribueerd met de andere stretchapparaten die jullie volgen?

 

De penis-stretcher werd met een meetlat meegeleverd om erectielengte (in cm) meten en vervolgens enkele aanpassingen te doen om erachter te komen met welke instellingen u moest beginnen.

 

Ik was 6,5 BPEL dus dat kwam op 16,25 cm. Vervolgens moest je naar beneden afronden op 16 en vervolgens 4 van dat getal aftrekken en dat is de instelling waarmee je begint.

 

Dan volg je de routine die ze hebben met het aanpassen van de aanpassingen met behulp van extra balken en instellingen. Volgen jullie het programma of verzinnen jullie je eigen instellingen? I

 

Als ik me omwikkel met het gaas-verband en vervolgens de penisstretcher aanbreng dat ik het zonder veel moeite 2 uur lang kan dragen.

Sappy1

Nou, na lang nadenken, heb ik besloten om voor de Penimaster te gaan, en ik heb het vorige week besteld. Ik ben van plan de penimaster te combineren met het power jelq-apparaat. Persoonlijk heb ik niet de tijd voor handmatige rekoefeningen en hou ik van het feit dat ik de penimaster kan gebruiken en voor een langere periode een constante stretch kan krijgen. Ik hou van de power jelq omdat het lijkt alsof goede omtrekwinsten worden verkregen met behulp van deze tool. Ik hoop een snelle gainer te zijn, maar ben van plan om indien mogelijk 1 of een paar uur met een routine van penimaster te volgen, gevolgd door de power jelq en een extra uur van penimaster. Ik ga proberen het 4 van de 7 dagen te doen met een beetje meer nadruk op de penimaster, omdat uitrekken nuttiger lijkt te zijn zonder langere dagen rust te geven. Alle suggesties zijn welkom!

Rowlo

 

Ik kreeg mijn apparaat vorige week. Tot nu toe drie dagen gebruikt. Vandaag is een rustdag voor mij. Gisteren heb ik het 7 uur gebruikt. Ik moet het zeker om de 2-3 uur een paar minuten uitdoen voor een betere bloedcirculatie in de penis. Ik ben onbesneden en probeerde het met de huid terug te dragen, maar het gleed eraf en was ongemakkelijk voor mij. Werkt het beste voor mij over mijn huid en knijpt niet zoveel als je het aantrekt. Je hebt zeker de broekomtrek van een 22cm harde als je hem draagt. Ik denk dat het veel zal helpen met mijn pomp- en jelqing routine omdat ik dan sneller aan lengte kan winnen.

BigOne

 

Ik heb nog niet gemeten. Ik zal het niet op een geschikt moment (ongeveer 3 maanden) doen, maar ik heb een langere penis in slappe toestand sinds ik het apparaat gebruik en dit weekend met mijn vriendin kon ik haar “onderkant” bereiken!  Ik weet niet hoe ik dat heb gedaan maar het was wat vreemd omdat het nooit eerder is gebeurd. Dus wat ik denk is ja, het groeit. Maar ik wil niemand aanmoedigen totdat ik een betrouwbaar bewijs heb (een betrouwbare meting). Wat me al is opgevallen is een toename van de dikte of omtrek, niet te veel maar een beetje. Het is vreemd omdat ik dacht dat dit apparaat alleen in de lengte werkte … Misschien kan iemand me uitleggen waarom de omtrek ook toeneemt ? Een ander ding dat ik wilde zeggen is dat ik tijdens de “bevestigings” -procedure het “ondersteunende plastic oppervlak” heb gebroken. Ik heb ze gemaild en verteld wat er is gebeurd en 3 dagen later heb ik een doos met twee “plastic steunvlakken” en twee extra rubberen riemen via de post ontvangen… Dat noem ik een goede klantenservice. Ik denk dat het waarschijnlijk zo gemakkelijk kan gegaan zijn omdat ik goed Duits spreek…

Matti

 

Ja, ik heb de mijne ook ontvangen en heb deze 2 dagen gedragen en dat ongeveer 5 uur lang. Zeer comfortabel om te dragen, en zeer goed design. Ik geloof echt dat er geen enkele manier is om iets betere lengteresultaten te geven, omdat je het urenlang kunt dragen. Ik heb wel gemerkt dat het pijn kan doen in de ligamenten. Als ik het te uitgerekt heb, heb ik pijn en kan ik het eenvoudig aanpassen zodat het niet zo veel uitrekt. Dit apparaat is naar mijn mening het beste apparaat dat ik op de markt heb gezien. Ik ben zo blij met deze Penimaster. Eigenlijk draag ik nu een goede penisstretcher!

Rowlo

 

Ik dacht dat dit apparaat mijn andere penis vergroting-activiteit zou kunnen aanvullen, omdat ik het zelfs ‘s avonds thuis onder een joggingbroek kon dragen zonder dat de vrouw het merkte. Ik geloof ook dat het goed is gemaakt IMHO, en het idee is goed. Voor een goede rek had het echter nog steeds een wurgend effect rond de eikel. Ik moest het ook heel hard vastdraaien om te voorkomen dat de kleine klootzak eruit glipt. Ik deel niet de mening dat een zachte stretch de geclaimde resultaten zal opleveren, tenzij DAGEN DAG VEEL uren per dag gedragen, en ik heb die tijd gewoon niet. Ik zal echter zeggen dat ik NIET tegen het product ben, en voor de prijs lijkt het veel beter dan zijn concurrenten (die ik niet heb geprobeerd, bijv. Jes-extender). Nou, ik ben de cavia voor hun geld-terug-garantie. Voor andere geïnteresseerden kwam het binnen 5 werkdagen aan, kwam het in een heel klein discreet, gewoon uitziend pakket en geen enkele verwijzing op de afschrijving enz enz (wat toch te verwachten was)

Guiri

 

Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en het comfort. Het kwam in een kleine witte doos zonder vermelding van “penis”, verbijsterd de nieuwsgierige mensen bij de receptie, en voor alle doeleinden, overtrof mijn verwachtingen. Het werd geleverd met 3 vervangende klemmen, en meer staven dan ik ooit nodig zal hebben, samen met een garantie van 3 jaar. Ik ben er nog steeds mee bezig, maar ik geloof dat het zal werken. Ik weet niet zeker hoe iemand het 8 uur achter elkaar zou kunnen dragen, omdat mijn hoofd na een uur toch koel begint te worden … Ik denk dat als je eenmaal weet wat je doet, je het relatief snel en gemakkelijk aan en uit kan doen. Instructies zijn veel professioneler dan wat ervoor geadverteerd wordt. Het is dus één benadering van penisvergroting. Ik stagneer al meer dan een jaar (na het ontvangen van mooie winsten door handmatige oefeningen), dus ik ga het proberen. De advertenties suggereren dat 0.6 cm per maand mogelijk is, we zullen zien of dit waar is. Een leuk ding: Voor degenen die het voortdurend beu zijn met penisvergroting in hun hoofd te zitten, week na week begroet wordt met dezelfde metingen, waardoor je een beetje duizelig wordt waarom je niet … Het is een welkome opluchting. Gewoon omdoen en tijd en natuurkunde hun werk laten doen. Proost!

Poolster

 

Het is nog maar een paar dagen, maar ik blijf spanning / staven toevoegen. (Niet omdat ik in twee dagen plotseling een centimeter groter ben geworden, helaas, maar ik voel me meer op mijn gemak met het apparaat en het verhogen van de spanning.) Ik ben geen grote fan van striae. Dit soort apparaat is een langzame aanpak, maximaal 0.6 cm per maand. Dat gaat geen striae veroorzaken. Als u de klem echter stevig vastmaakt, zonder de huid terug te trekken, kan ik zien hoe striae kan optreden. Ik zie hier geen waarde in. Ik weet dat ik een paar vrienden had die striae rond de borstspieren ontwikkelden en ze trots droegen als eretekens, of zoiets doms. Maar voor ieder zijn ding.

Poolster

Ik gebruik mijn apparaat nu twee weken. Ik heb mijn dagelijkse draagtijd geleidelijk verhoogd van twee uur naar ongeveer acht uur de afgelopen dagen. Ik doe het om de twee tot drie uur af en laat mijn penis rusten en krijg een goede bloedsomloop. Toen ik het weer opzette, verhoog ik de spanning en rek ik me een beetje verder uit. Ik verwacht dat het eerst zal blijven hangen. Ik heb geen hang-verhoging nodig, maar neem alle voordelen die ik met plezier haal. Ik wil mijn hengel niet oververmoeid raken, dus neem ik de weekenden vrij. Ik blijf mijn pomp drie dagen per week gebruiken en op die dagen ongeveer 20 minuten. Ik denk dat ik een goede routine heb. Mijn doel is 22.5 cm x 15.8 cm De fabrikant beweert dat het de kromming van de penis zal corrigeren. Ik hoop echt dat ik zo snel wat lengte zou kunnen winnen. Ik zal half april meten.

BigOne

 

Ik wacht op de mijne, maar ik maak me zorgen: het lijkt erop dat alles wat ik over de PeniMaster hoor, negativiteit is over het knijpen van de huid, het blauw worden van het hoofd, niet veel resultaten, enz. Dus is er een manier om te gebruiken dit product zonder alle problemen en heeft iemand hier nog iets positiefs over gemerkt. Het bedrijf claimt een toename van minimaal 25% in 6-12 maanden. Interessant om te horen wat anderen daarover te zeggen hebben voordat ik mij waag om het te proberen. Ik zou denken dat dit met geen enkel apparaat lukt, misschien een combinatie van twee of meer technieken, zoals pompen, jelking, en de PeniMaster.

GC

 

Nou, ik draag nu bijna een maand mijn penimaster. Mijn penis wordt meer aderig en de huid wordt uitgerekt. Ik heb tot nu toe vertrouwen in het product. Ik ben in het verleden vastgeknepen, maar nu ik het om doe, trek ik de ene kant van de rubberen band helemaal naar beneden en dan trek ik de andere kant net ver genoeg naar beneden zodat mijn penis er niet uit valt. Wanneer ik het eraf haal, reset ik de spanningsafstelling terug naar de minste spanning en trek ik de riem eruit. Ik zal binnen een maand of minder een bericht plaatsen om te vertellen of er winst is.

Slimpee

 

Hetzelfde als Slimpee, ik heb het nu ongeveer een maand. Het is te vroeg om resultaten te zien, maar een paar mensen die op het PeniMaster-forum (Duits gesproken) rapporteerden, hadden resultaten. Voor mij meet ik over ongeveer 3 maanden, maar zie ik al wat slappe lengtes toenemen. Ik weet niet of het nep is, de tijd zal een antwoord geven … Voor het gebruik is huid knijpen geen probleem nadat je hebt ervaren hoe je het correct op kunt zetten, ik wikkel wat verband voordat ik het opdoe. Zorg er ook voor dat je het elk uur uitzet en doe een beetje massage (droge jelq voor bijv.) Om de bloedcirculatie en kou te herstellen, het is veel beter dan het doen van marathon-sessies geloof me.

Matti

 

Ik kan alleen uit mijn eigen ervaringen spreken. Ik heb de manuele oefeningen bijna 2 jaar gedaan en heb na ongeveer 18 maanden een maximale groei bereikt. Omdat ik dacht dat ik meer stimulans nodig had, verhoogde ik mijn intensiteit herhaaldelijk. Daarvan kreeg ik alleen (kleine) verwondingen. Maar laat me je vertellen, er is slechts één trombose ader (ging na een paar uur weg) nodig om je te laten schrikken! Maar ik wilde nog steeds keizer van Japan worden, ik kon dit niet doen met 7 centimeter. Ik hoor van mensen dat al die trekkracht aan hun lullen tot verwondingen leidde. Ik voel echt dat geleidelijke, gereguleerde spanning is waar de magie ligt. Daarom besloot ik tot een andere aanpak. De hele dag door tractie. De spanning is erg laag in vergelijking met ophangen. Ik vind het een superieure methode die het risico minimaliseert. Ik herhaal echter, ik heb geen hard bewijs (bedoelde woordspeling) dat het werkt, ik moet gewoon afwachten.

Poolster

 

Comfort-tip! Wikkel een deel van de basis (het gebied dat onder je penis gaat) een paar keer met een elastisch verband. Veel comfortabeler. Eigenlijk te comfortabel.

Poolster

 

Ik ben ook zeer onder de indruk van dit apparaat. Het is comfortabel om te dragen, goed gebouwd, zeer goede klantenservice (ik kan het bevestigen…) en de constante trekkracht die het biedt, zoals je al zei, is een zeer goede manier om zonder verwondingen de penis te vergroten. Het heeft sowieso ook enkele defecten (het knijpen van de huidk tijdens de “zet ‘m op” procedure, wat wurging, enz …). Ik zag ook de omtrek toenemen. Ik noemde het eerder omdat ik verrast was. Na raadpleging op het PeniMaster-forum kon ik zien dat dit een normaal neveneffect is van het gebruik van dit apparaat. Super goed!!!

GC24

Plaats de juiste staven volgens jouw maximale uitgerekte slappe lengte (ruwweg). Wikkel wat elastisch verband vlak voor het hoofd, waar de bevestigingsriemen zitten. Zet het op het einde van de staven en pas de spanning voor de eerste week aan op ongeveer 3 markeringen … Na een tijdje zul je het onder de knie krijgen, en je zult in staat zijn om zoveel aan te passen als je je lul wilt spannen … Draag het minimaal 3 keer 1 uur met een goede pauze tussen (ongeveer 30 min.) En doe elke keer een lichte massage. Vouw voor het comfort wat wc-papier en plaats het op de onderkant van de grote ring die tegen uw scrotum (ballen) drukt. Slechts één ding, dit apparaat werkt niet als een hanger. Het zou alleen een lichte spanning zonder veel pijn moeten bieden, dus pas een lage spanning aan. Je zal zien dat het werkt…

Matti

 

Wanneer je het elastische verband koopt, is er een kleine sluiting (clip) die bij het verband wordt geleverd om het vast te houden waar u het ook wikkelt. Gebruik dat gewoon om het op zijn plaats te houden, om te voorkomen dat het uitpakt. (Uiteraard wil je de clip natuurlijk niet plaatsen waar deze je ballen zal irriteren) Sinds ik de basis heb ingepakt, zijn mijn ballen niet één keer geïrriteerd (voordat ze na 45 minuten zouden branden). Ik was echter zo blij met het comfort dat ik het bijna 3 uur liet zitten. Slecht idee. Het lijkt erop dat ik nog steeds problemen heb met de bloedsomloop bij het langdurige dragen.

Poolster

 

Ik denk dat ik een fout heb gemaakt en de Andropenis stretcher van Andromedical heb gekocht. Ik hou van de theorie van de hele dag spanning, maar ik haat de manier waarop de penis-stretcher gewoon een dunne nylon buis heeft die de eikel op zijn plaats houdt. Ik heb het ingepakt en vind het nog steeds ongemakkelijk. Ook wanneer je de staven begint te vergroten, ‘blijft’ die buis niet bij het gedeelte waar je je eikel in legt. Nogal moeilijk uit te leggen, maar die buis blijft ‘achter’ het gedeelte waar je je eikel in hebt geplaatst als je de staven. Ik denk dat de bevestiging die de Penimaster gebruikt er veiliger en comfortabeler uitziet. Ik vraag me af of ik dat hulpstuk van de penimaster zou kunnen kopen en met de Andropenis kan gebruiken. Ik moet echt op de een of andere manier mijn aanpassingen doen, zodat ik het comfortniveau kan verhogen. Ik denk dat wat ik zeg komt van wat ik heb meegemaakt met de Andropenis en van wat ik lees over de Penimaster zou ik de Penimaster aanbevelen boven de Andropenis. Het is comfortabeler en een stuk goedkoper.

Sappy

 

Nou, ik heb het opnieuw gemeten. Het is nu slechts ongeveer 2 weken, maar ik heb duidelijke verbeteringen. Niet wezenlijk, maar ik ben langer en dikker dan 2 weken geleden. Start: 19 x 12.7 cm Nu: 19.36 x 13 cm De toename in omtrek verbaast me (hoewel Penimaster-handleiding beweert dat de celdeling de omtrek zal vergroten), maar het kan deels te wijten zijn aan het tourniquet / band wrap-ding dat ik heb gedaan. (In wezen tourniquet ik de basis van mijn pik met mijn geliefde elastisch verband (1 ”x24”), krijg een mooie expansie, schuif vervolgens een verstelbare strikband om en klem deze vast gedurende 10 minuten. Laat de strikband een paar minuten los Herhaal vervolgens nog 2 keer.) Ik heb ook 500 jelqing oefeningen per dag toegevoegd, gewoon voor de lol. Ik heb de Penimaster gemiddeld ongeveer 3 uur (3 sessies van 1 uur per keer) per dag gedragen. Het klemmen is nog steeds een probleem. Terwijl ik de spanning heb opgevoerd, is er een neiging voor het hoofd (rond de randen) om ‘gevouwen’ te worden. Ik experimenteer nu met verschillende wraps / hoofdplaatsingen om dit probleem op te lossen. Ik hou jullie allemaal op de hoogte. Over het algemeen ben ik best tevreden. Je hoopt altijd dat je wakker wordt met een lul van 23 cm, maar het kost tijd. Voor wat het waard is, heb ik eindelijk mijn 18 maanden maximum gebroken Proost! (ps. Ik moet ook mijn geloof in een goed dieet en oefeningen herhalen. Ik doe een breder gamma aan oefeningen en daarnaast neem ik Meso-Tech (een zeer uitstekende eiwit shake / maaltijdvervanging) , Cell-Tech (creatine supplement) en L-Arginine, Ginkgo Biloba, zink … en kool. Ik voel me erg sterk, mijn ochtend erecties zijn keihard en mijn totale gewichtstoename is 25 pond gestegen van 2 maanden geleden. ) Het enige nadeel is dat ik een beetje acne op mijn rug heb ontwikkeld. Het is echt slecht, maar ik vermoed dat het te maken heeft met mijn hormonen die in overdrive zijn geraakt.

Poolster

 

Ik denk dat ik de oplossing heb voor het ‘probleem met het wegglijden van de kop’. Wat ik maak is zoals gewoonlijk dicht achter het hoofd wikkelen met een elastische band (thera), maak vervolgens voordat je de riem omdoet een kegel en knijp met één hand in de schacht (het gekegelde bloed in de schacht) om je hoofd een beetje te pompen . Ga vervolgens zoals gewoonlijk verder met het aanbrengen van de PeniMaster. Dit voorkomt het uitglijden omdat de kop voller is. Met deze techniek blijf je ook met een gepompt hoofd zolang je de PeniMaster aan hebt, dat betekent dat je een tourniquet naar je hoofd maakt die ook tot een groter hoofd kan leiden. Het wordt ook niet zo koud en blauw … Ik zou het toch niet langer dan één uur dragen elke keer … Ik loer ook op het PeniMaster Duitse forum (ik kan Duits spreken) en er zijn een paar jongens die aanspraak maken op winst. Weet niet echt of ze liegen omdat ik het forum niet zo goed ken, maar ze zijn teveel om nep te zijn. Iets dat mijn aandacht trok op het PeniMaster-forum is dat het Service Team van PeniMaster op zoek is naar PeniMaster-gebruikers met foto’s voor en na. Ze zeiden dat als je de foto’s naar hen stuurt, ze 100 euro’s zullen betalen (als de foto’s niet nep zijn …). Dus je weet wat je moet doen …

Matti

 

Mijn penimaster is nu mijn vriend! Na mijn eerste worsteling kan ik het comfortabel dragen, een uur per keer. Vergeet echter niet om je  te scheren, want bij het winden van de tractie komen haren vast te zitten in de draad, wat pijn doet! Een probleem dat ik heb is dat ik mijn maximale botgedrukte slappe rek niet kan bereiken met behulp van de twee kleinste staven. En bij het gebruik van de volgende set stangen, kan ik mijn penis niet laten vastbinden. Ik heb geprobeerd de PeniMaster naar beneden te duwen, maar het mocht niet baten. Misschien zou een extra staaf van 1 cm helpen? Ik gebruik dit nu graag, om mijn slappe te vergroten.

Pez

 

Ik kan het nog steeds slechts 30 minuten per keer dragen vanwege circulatieproblemen, maar ik merk dat mijn slappe langer wordt! Ik probeer een manier te vinden waarop ik de hele dag aan en uit kan gebruiken. Ik draag het slechts ongeveer anderhalf uur per dag.

Gardenier

 

Ik kan mijn penimaster nu 3 sessies van een uur per dag dragen. Na elke sessie van een uur wordt mijn eikel erg koud, dus ik geef het een massage totdat het weer warm is. Ik ben begonnen met het gebruik van de tweede set hengels (4 cm) en ben in staat om maximale spanning te bereiken gedurende een periode van een uur. Wanneer ik meteen de maximale spanning kan bereiken, zal ik proberen de volgende set staven (6cm) te gebruiken.

Pez

 

Ik kan meestal 2 -2 1/2 uur gaan en dan een pauze nemen. Dan lijkt het erop dat ik daarna maar 1 uur kan werken. Ik merk dat ik een striae aan de onderkant van mijn lul heb die behoorlijk lang gaat. Ach, een deel van de deal denk ik. Ik begon met de toga van 6 cm en 2 cm en koos toen voor de staven van 4 cm en 2 cm. Dat voelt een stuk beter. Gebruikt iemand een pomp als onderdeel van zijn routine met de PM?

GC

 

Ik heb 0.6 cm gewonnen in penislengte en ik gebruik het niet elke dag. Telkens als ik het draag, voel ik mijn banden rekken. Het voelt als een pijn achter de basis. Elke keer als ik het draag, ga ik 3 uur. Ik heb het ongeveer 10-15 keer gedragen. Ik heb ook gemerkt dat ik ook een beetje beter hang. In tegenstelling tot anderen gebruik ik de penimaster zonder andere vormen van penisvergroting te gebruiken. Ik heb ook gemerkt dat ik bijna 0.6cm groter in omtrek ben. Penimaster werkt en het werkt heel goed. Ik heb het op dit moment zelfs aan!

Rowlo

 

Ik heb een stretchapparaat (zelfgemaakt, gebaseerd op de jes-extender) ongeveer 2 jaar gebruikt en ik kan bevestigen dat ze werken. Toen ik begon was ik op 18.4 cm bpel, nu zit ik op 20.3cm. De reden dat ik slechts 1.9 cm ewonnen heb, is omdat ik vroeger een behoorlijk grote bocht in mijn lul had, en dat is de reden dat ik hiermee begon. Het is behoorlijk rechtgetrokken en ik hoop dat het dit jaar ergens rond de 70 of 80 graden komt (het is momenteel ongeveer 55 graden). Toen ik begon, ging ik er niet helemaal op los en deed ik het niet allemaal tot de laatste herfst, dus ik denk dat al mijn winst in de afgelopen 6 maanden ongeveer 3 uur per dag was. Ik ben ook begonnen met jelqing afgelopen najaar, dus ik denk dat dat er ook iets mee te maken had.

Wolfe

 

Ik heb beloofd mijn metingen met de PeniMaster te publiceren. Dus, ik heb vandaag gemeten na iets meer dan 3 maanden gebruik, en dit zijn de resultaten (BPEL): ongeveer 3 maanden geleden: 17,5 cm  nu: 18,3 cm  gewonnen lengte: 0,8 cm  omtrek: niet gemeten, maar het voelt groter in de hand … Ik gebruikte het apparaat, na de eerste 2 weken, met een bijna maximale strekkracht gedurende ongeveer 2 of 3 uur per dag (met lange pauzes tussen draagtijd). Ik gebruik de pompkoptechniek om te voorkomen dat de kop wegglijdt. Maakte ongeveer 2 weken pauze vanwege vakanties en gebrek aan tijd. Ik weet dat dit de minimale tijdsbesteding is, zoals beschreven in de gebruikershandleiding, maar ik heb geen tijd meer om aan te brengen (penis is niet de belangrijkste in mijn leven). Mijn overwegingen: Ik ben een beetje verrast omdat ik geen winst zou verwachten, omdat ik een beetje achterdochtig ben met het hele penisvergroting-ding en vanwege de minimale inspanning die ik heb gestoken (gebruikershandleiding zegt dat het apparaat ongeveer 8 uur per dag moet worden gedragen). Ik weet niet of ik goed heb gemeten, het was op dezelfde manier als de vorige keer. Als ik slechts 0,5 cm kreeg (in plaats 0,8 cm vanwege de gemeten fout), is dat niet anders dan voor mij. Hoe dan ook, de resultaten zijn er en ik moet aannemen dat het op een langzame manier werkt.

Matti

 

Dat is geweldig nieuws Matti !!! 🙂 Helaas lukte het me om de mijne al na een week te breken! Het plastic deel dat het metalen draaipunt (zwenkbaar deel) vasthoudt, het is echter een goede gelegenheid om te zien of ze hun garantie respecteren Ik denk dat het Guiri was die een terugbetaling ontving toen hij daarom vroeg. Laten we kijken of ze me mijn vervangend onderdeel sturen. De retour duurt ongeveer 2 weken op basis van een verzendtijd van 1 week vanaf mijn oorspronkelijke bestelling.

Supersized

 

Ze zijn zeer correct. Ik ontving een volledige terugbetaling (minus verzendkosten zoals vermeld) toen ik het ding terugstuurde. De beloofde termijn was een of twee dagen gepasseerd, maar de terugbetaling is toch netjes afgehandeld. En een andere gebruiker ontving op verzoek rubberen reserveonderdelen, geloof ik, maar ik kan me niet herinneren wie

Guiri

 

Ik heb ook de basis gebroken waar deze de stang in houdt. Ik stuurde ze gewoon foto’s en vroeg hen om een andere te sturen. Een week later ontving ik een doos met een nieuwe basis en staven, 1 extra rubberen strip en 2 extra van de kleinste maat. Zeer goede service. Vorige week brak ik de plastic. Ze zeiden dat ik het gewoon terug moest sturen en ze zullen een nieuwe of twee sturen. Geen vragen gesteld. Ik kan me de vorige keer niet herinneren dat het zo eenvoudig was om een product onder garantie te retourneren.

DrM

 

Wauw! Deze jongens hebben uitstekende klantenservice! Ik heb mijn vervangende onderdeel (basis) ontvangen. Uitstekende levertermijn gezien het feit dat we het hebben over retourzendingen van New York naar Duitsland. Ze gooiden zelfs een extra tray erbij Cool!

SuperSized

 

Ik heb groei gemeten. 0,3 cm eerste maand, 0,3 cm tweede maand en mogelijk 0,3 cm laatste twee weken (ik heb gisteravond gemeten en was slechts een kleine 20cm). Ik droeg de eerste twee maanden 6 uur per dag. De eerste week van juni begon ik 12 uur per dag. Ik was in staat om 10 dagen te gaan totdat mijn penis een grote pitstop nodig had; tussen de kop en de schacht was ruw. Het duurde ongeveer een week om volledig te genezen. Weer gestart rond de 17e. Dus ik ga 12 uur per dag gedurende ongeveer twee en een halve week.

Wol003

 

Officiële website: www.penimaster.de