Er zijn verschillende fora waarop je ervaringen met penis-extenders kan delen met andere mannen. Er bestaat een Nederlandstalig forum dat specifiek gericht is op onderwerpen over de penis. Daarnaast zijn er ook enkele commerciële forums die alle vormen van penisvergroting belichten.

 

Nederlandstalig

Er bestaat een Nederlandstalig forum over penis vergroting, al lijkt het enige tijd offline geweest. Het is terug en heeft een sectie om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen over het gebruik van penis extenders.

https://www.penisforum.nl

 

Engelstalig

Forum voor mensen met een gekromde penis:

https://www.peyroniesforum.net/

Engelstalig forum voor alle vormen van penisvergroting, voornamelijk jelq-oefeningen. Het heeft ook een subcategorie over het gebruik en ervaringen met penis-extenders:

https://www.thundersplace.org/penis-extenders/

Een goed commercieel forum voor gebruikers van de Phallosan Forte, Jes-Extender, SizeGenetics, SizeDoctor, Penimaster  en andere penisvergrotingsapparaten:

https://mattersofsize.com/forums/

Commercieel forum voor gebruikers van alle penispompen, extenders, en penisvergroting door oefeningen (zoals jelking en kegel oefeningen)

https://www.pegym.com/forums/

 

Phallosan Forte Forum

Op het Matter of Size (MOS) forum bestaat is een hele sectie ingericht die bestemd is voor gebruikers van de Phallosan Forte. Dit exclusieve forum wordt gemodereerd door medewerkers van Swiss Sana.

 U kunt hier alle ondersteuning bij het gebruik van deze stretcher terugvinden.

https://mattersofsize.com/forums/phallosan-forte-forum.48/

 

Ervaringen met de Phallosan Forte

Door een gebrek aan consistent aantal ervaringen van Nederlandstalige gebruikers moeten we het stellen met deze die al verschenen zijn op buitenlandse media.

We beginnen met een aantal ervaringen van geverifieerde kopers via het Amerikaanse forum MOS (hierboven gelinkt.)

 

DOET HET WERK

Wat er goed aan is:
1. Het is comfortabel en eigenlijk best aangenaam om te dragen.
2. Onmiddellijk een vermindering opgemerkt bij schildpadden.
3. Ik merkte meteen een verhoogd gevoel in mijn penis tijdens seks.
4. Het is geweldig om Phallosan te gebruiken om te helpen bij het handmatig strekken. Ik heb heel veel moeite om grip op mijn penis te houden als ik me uitrek, maar de Phallosan is geweldig en houdt stevig vast en biedt extra hefboomwerking voor wat volgens mij een veel betere stretch is.

De voordelen:
1. Het is piepend! Ja. Ik klink als de tinnen Man als ik rondloop. Moet hier een oplossing voor vinden.
2. De condooms en belletjes zijn beslist te klein. Moest meteen de XL bel en condoom bestellen. Zal die beoordelen als ik ze heb.

De nadelen:
Ik vond de beschermer veel te strak en dus ging ik een sessie zonder de zuigbel te gebruiken. DOE DAT NIET!! (In de instructies stond dat ervaren gebruikers het apparaat zonder deze dop kunnen gebruiken) Mijn peniskop zwol op en de urethra zwol bijna dicht waardoor het bijna een uur moeilijk was om te urineren. Het was een beetje freaky en eng, maar uiteindelijk ging het weer normaal. Ik zal dit niet meer doen.

Beoordeling door BeefyBee
2019-01-08 

 

EENVOUDIG & DOELTREFFEND

Laat me je vertellen, dit is zo eenvoudig in te stellen. Het moeilijkste is het kiezen van de juiste maat zuignap. De riem is geweldig … echt, ik wist niet dat hij eraan vastzat, hij voelt heel fijn aan op de huid, erg vriendelijk, dus geen jeuk of pijnlijke plekken.
Ik droeg de Phallosan Forte 4 uur tijdens mijn normale dagelijkse bezigheden, inclusief het uitlaten van de hond in het park
Geen enkel probleem. Als je de pasvorm vanaf het begin helemaal strak hebt en de riem NIET overrekt, zodat de comfortring te veel wordt aangetrokken, is alles goed.

Beoordeling door RZee
2019-01-08  

 

DE HELE DAG STRETCHEN

Ik heb net mijn Phallsan ontvangen en ik moet zeggen dat hij erg comfortabel is. Ik kan dit de hele dag en blijkbaar de hele nacht dragen, en dat is alles wat je kunt vragen van een penis extender systeem. Natuurlijk moet je bij de comfortring er zeker van zijn dat hij niet te veel spanning op de basis van je penis uitoefent, maar dat is een simpele aanpassing.

Beoordeling door DarkRaven
2019-01-08  

PERMANENTE VERLENGING

Ik heb blijvende winst behaald door de Phallosan Forte te gebruiken. Ik heb het een paar maanden behoorlijk inconsistent gebruikt, 0,2 – 0,3 inch toegevoegd aan mijn BPEL

Beoordeling door Tahir Aqbar
2019-01-08  

 

HAPPY HAPPY!!!

Ik heb zojuist de phallosan forte ontvangen. Het is uiterst comfortabel. Ik draag hem “as we speak” en ik ben van plan er vanavond mee naar bed te gaan. Als ik dit de hele dag kan dragen, sta ik op het punt wat lengte te winnen. Ik heb al een lengtemaster en zal die gebruiken. Ik zal ook pompen, dus ik ben van plan een aantal mooie gains te behalen. Bedankt broeders voor alle informatie die me tot dit punt heeft geleid.

Beoordeling door megzobo
2019-01-08 

 

BETER DAN VERLENGER

Ik weet nu al vrij zeker dat ik mijn oude extender nooit meer zal gebruiken. Het is zo goed. En ik kan het weten, ik heb bijna 200 uur geklokt op extenders.

 

Voordelen van Phallosan:
* Ik kan het comfortabel dragen tijdens zowat elke activiteit. Ik kan me voorstellen dat daar ook sporten bij hoort, maar ik betwijfel of het zo zou blijven.

* Ik kan het discreet in het openbaar dragen, ook op het werk. Niemand zou het ooit merken, tenzij je echt strakke en/of dunne stoffen draagt.

* Ik kan net zo goed uitrekken MET MINDER ONGEMAK. Ik kan deze niet genoeg benadrukken.

* Ik ben er vrij zeker van dat ik het tijdens het slapen zou kunnen dragen. Daar ga ik me naar toe werken.

 

Nadelen van Phallosan:
* Soms verlies je zonder waarschuwing de zuigkracht, dus je moet het pompje meenemen. Het past gemakkelijk in je zak, maar het is misschien moeilijk uit te leggen als het er ooit uit is gevallen. 😉

* Je moet elke keer dat je naar de badkamer gaat opnieuw bevestigen. Dit geldt ook voor de extender, maar het is een stuk tijdrovender om de Phallosan opnieuw te bevestigen.

* Het is moeilijk om de hoeveelheid rek nauwkeurig te controleren. Met de extender kan ik de rek tot 1/16 inch regelen. Met de Phallosan kijk ik er gewoon naar.

* Pasvorm: De medium instelling is een zeer goede pasvorm, en de grote instelling is een beetje te los voor mij. Afhankelijk van je maat kan ik me voorstellen dat het apparaat problematisch is. Waar het op neerkomt, is, zoals elk condoom, je trots vergeten en met de kleinere instelling gaan als het niet blijft zitten … 😉

Beoordeling door tomtucker
2019-01-08 

Lange termijn ervaringen

Hier volgt een verslag  van een doorwinterde beoefenaar van penis vergroting via het grootste forum voor PE, thundersplace.org. Deze anonieme berichtgever doet aan penis stretch oefeningen zoals jelqing en kegel oefeningen, en combineert dit met penis extender apparaten. Dit zijn zijn ervaringen met de Phallosan Forte, nadat deze maar kleine resultaten opleveren schakelt de man over op het nieuwe Phallosan Forte Plus+ apparaat.

Er is volgens deze man duidelijk een verschil tussen de beginnende en de heel ervaren gebruiker. Sommige mannen hebben nog nooit oefeningen gedaan of een stretch apparaat gebruikt. Andere mannen proberen al vele jaren om de penis te vergroten. Deze mannen hebben vaak al een groei bereikt van enkele centimeter. De penis kan niet oneindig verlengen, waardoor bij sommige mannen niet veel lengteverschil meer mogelijk is. Dat is zo bij mannen die al jarenlang oefeningen doen die bedoeld zijn om de penis te vergroten. Het uitvoeren van deze oefeningen vergen een grote discipline en goede routine.

De reden waarom hij in de eerste maanden minder resultaat ondervond dan verwacht schrijft de man toe aan de groei die hij al had bereikt. Mogelijks is de maximale groei in lengte van zijn penis al bijna bereikt. De penis vergrotende oefeningen blijken namelijk ook niet veel meer uit te halen. Dit alles verandert wanneer hij de combinatie van de Phallosan Forte met het nieuwe Phallosan Plus+ systeem uitprobeert.

Lees hier over zijn ervaringen.

11 augustus 2018

Phallosan Forte: test van 6 maanden Dus ik begon de PF te gebruiken op 16 juni 2018. Ik denk dat ik op dit moment er alles over heb gelezen en ik heb er vertrouwen in dat ik hem optimaal gebruik. Morgen is de laatste dag van de tweede maand. Ik meet elke 16e van de maand, voer veel metingen uit en vind de meest consistente waarden en maak een notitie. Ik ben er 100% zeker van dat ik nauwkeurige metingen doe, correct meten is voor mij net zo belangrijk als de juiste techniek tijdens penisvergroting. Ik probeer de PF 12 uur per dag, 6 dagen per week te dragen. Sommige dagen doe ik minder, alsof ik het laat aanzet, maar nooit minder dan 10,5 uur. Ik probeer deze verloren uren niet in te halen. Als ik op de 16e meet, heb ik ongeveer 500 uur verzameld. Ik doe ook een ochtendroutine met 10 minuten strekken en 7,5 minuten bij lage tot gemiddelde druk in de Bathmate. Ik kreeg te horen dat dit misschien een slecht idee is, maar ik baseer mijn routine op de opeenstapeling van enkele studies en werk hier voor het optimale. Theoretisch is dit het.

 

Ik zal dit aanvankelijk 6 maanden doen. Indien geen verbeteringen; ik heb er genoeg van. Als zelfs 0,5 cm NBPEL echte winst (in theorie zou ik bijna een inch moeten hebben), dan blijf ik erbij Tot nu toe heb ik de afgelopen 2 maanden veel geleerd. Ik heb geleerd dat ik de spanning kan verhogen en geen ringverbranding kan krijgen door een polsbandje over de schacht van mijn apparaat te dragen, dat het niet dragen van de beschermkap het dragen en het strekken van het oedeem kan vergemakkelijken en dat oedeem dat zich in de voorhuid kan vormen als het op natuurlijke wijze wordt gelaten kan het 12 uur of langer duren, maar als er een erectie wordt gemaakt, zelfs een gedeeltelijke, en het gedurende 15 minuten zachtjes vastgrijpen van de as rond de vloeistofopbouw kan dit in korte tijd voor 95% oplossen. Ik heb ook geleerd de juiste maat bel te gebruiken – zonder de beschermkap, als de kop een beetje opgezwollen is, kan deze in de rand van de bel drukken, waardoor druk ontstaat en een diep paarse lijn waarvan ik verzeker dat het verdomd ondraaglijk is. Het gebeurde nu twee keer; de eerste keer dat ik dacht dat mijn lul in het midden was doorgesneden, was het zo pijnlijk, en hoewel je me niet persoonlijk kent, verzeker ik je dat ik een hoge pijngrens heb. Geloof me, je wilt hier niet doorheen. Ik hoop dat deze ervaring iemand helpt.

 

Hoe dan ook, ik zal nu mijn eerste maand resultaten posten, en hopelijk zal ik eraan denken om dit up-to-date te houden. Ik post mijn werkelijke statistieken niet, alleen groei, verlies of geen verandering; Ik vind dit het meest geschikt. Maand een: SFL + 0,3 NBPFL + 1 NBPEL + 0 BPEL + 0,1 MSFG + 0,5 MSEG + 0,1 Ik geloof dat deze ‘winst’ in de eerste maand gewoon het pluizen is dat wordt veroorzaakt door penis stretch oefeningen te doen. Ik twijfel er niet aan dat dit allemaal weg zal zijn als ik de penis stretch oefeningen langer dan een week stopzet. Ik ben blij om de toename in grootte te zien, geen enkel minpuntje, maar ik ben ervan overtuigd dat het een illusie is. Laten we kijken wat maand 2 te zeggen heeft voordat ik mij lovend uitspreek, en hopelijk zal tegen maand 6 alles duidelijk zijn.

– Zeebliksem

Uit nieuwsgierigheid,  hoe lang kun je de forte dragen voordat je een pauze nodig hebt? Ik heb er geen ervaring mee. Weet je ook wat de verschillende spanningsniveaus zijn, minimaal tot maximaal mogelijke grammen? Met de X4-extender kan ik bijvoorbeeld tussen 600 en 1800 gram spanning gaan. Trouwens, de beste wensen voor grote winst met je huidige routine!

– LittleEngine

Ik neem geen pauzes, ik ga zo’n 12 uur lang. Als ik wat ongemak ondervind van de schuimring, wissel ik gewoon de zijkant van de sleuf. Ik ga misschien 3 keer op de dag plassen, op welk moment ik het een paar minuten geef om verder te ademen en wat zachte rekoefeningen te doen. Het is moeilijk te zeggen over de spanning in grammen, omdat het werkt op een groen, geel en rood pictogram systeem. Je zult het moeten googelen voor een betere beschrijving, want een “afbeelding zegt meer dan duizend woorden” en zo, maar in feite geldt: hoe harder de spanning, hoe meer het een kamer naar voren trekt en meer van de kleur onthult. laag groen is ongeveer 0,4 kg, middelgroen is ongeveer 0,85 kg, vroeg geel is 1,1 kg, middengeel 1,5 kg maar dan is er een grote sprong en vroeg rood is 2 kg en aan het einde van het rood is ongeveer 3 kg. Ik hoop dat dit heeft geholpen en bedankt voor de goede wensen L.E! 🙂

– Zeebliksem

Ik hoop dat wat ik eerder schreef je hielp. Ik heb de meeste tips opgesomd die ik tot nu toe nuttig vond, maar als ik er nog meer heb, zal ik ze zeker hier schrijven. Ik ben onbesneden, tijdens het dragen leg ik de voorhuid over mijn eikel. Ik heb dit het meest effectief gevonden wanneer ik de beschermkap niet draag, maar het leidt tot iets meer oedeem, maar het egaliseert omdat het met de beschermkap meestal de voorhuid en niet de eikel vasthoudt en meerdere pompen nodig heeft om goed te passen. Dit zou oedeem veroorzaken vanwege het hogere vacuüm. Maar zonder de dop gebruik ik een kwart pomp omdat de eikel goed past. Dit balanceert het oedeem vrijwel in dezelfde hoeveelheid, misschien iets meer op deze manier, maar het gaat snel met zorgvuldige compressie. Ik kijk gewoon naar wat Family Guy, want het is rond die tijd ‘s nachts dat ik ga ontspannen van de dag, een semi in mijn korte broek neem en het een beetje comprimeer voor een aflevering. de semi-vervaagt na een paar minuten, maar de compressie blijft voldoende met het ruim. Dus om uw vraag vollediger te beantwoorden, zou ik zeggen dat het hebben van voorhuid geen problemen zou moeten veroorzaken bij het dragen van het apparaat. Moeilijk om nauwkeurig te beantwoorden, maar ik zal enkele noodzakelijke punten maken. Ik voer geen oefeningen uit wanneer ik dit draag – ik kan me niet voorstellen hoe mensen zeggen dat ze erin kunnen rennen of joggen. Voor mij komt de clip los of verliest hij zuigkracht of zoiets. Ik zou er absoluut geen gewichten in tillen, ik weet zeker dat de riem eraf zou springen. Problemen komen aan het licht bij het veranderen van positie van zitten naar staan, dit is klein, maar van positie veranderen betekent ook een verandering van spanning, daar is voor zover ik weet geen echte weg omheen. Het is het beste om het in de gaten te houden en ik merk dat ik het waarschijnlijk meer dan 20 keer per dag controleer. Het is echter niet al te veel ongemak, aangezien ik gewoon langs mijn tailleband kijk, duurt het letterlijk een paar seconden. Voor mij was de belangrijkste factor het behouden van de juiste spanning. Voor mij was dit aan het begin van het geel, maar nu is het aan het begin van het rood. Het probleem is ringbrand, waarbij de rubberen ring die het apparaat om de as houdt in contact komt met de as. De druk op het contactpunt kan opbouwen tot iets dat nogal pijnlijk is. Om dit te omzeilen, heb ik een sport polsband rond mijn schacht gebruikt waar de ring in drukt. Ik heb de spanning maximaal opgevoerd, maar het is onhoudbaar op deze manier omdat het apparaat er tijdens het zitten soms afspringt, en dus verminder ik het voor het grootste deel van de tijd tot rood.

– Zeebliksem

12 augustus 2018

Dank je voor het antwoord. Dit is voor mij erg interessant omdat je met de X4 elke 30 tot 40 minuten een pauze moet nemen, als je geluk hebt, kun je er iets langer in zitten. Als het met forte mogelijk is om dezelfde spanning te krijgen en voor langere tijd kan gaan voordat het wordt verwijderd, nou dat is een behoorlijk grote winst in mijn boek.

 

Dus nu moet ik beslissen of een investering in de forte het rendement waard is. Op het eerste gezicht lijkt het zo!

– LittleEngine

Geen zorgen, ik wil er met plezier met je over praten 🙂 Is het bij de X4 een op lus gebaseerd systeem? Ik hoor veel mensen de Phalossan Forte classificeren als een ADS, maar ik weet niet zeker of deze volledig correct is; ik denk dat het een hybride is tussen een ADS en een extender. Denk goed na over die investering en koop niet te snel, het zal er later nog zijn. Ik zeg dit omdat ik bijna 500 uur bezig ben zonder merkbare winst en ook beslis of mijn investering het rendement waard was – dit is natuurlijk na de aankoop wanneer het te laat is om er iets aan te doen. Als het minste wat ik kan doen met mijn PF-gebruik iemand het financiële verlies en de moeite bespaart, denk ik dat ik me minder een sukkel zou voelen. Niet zozeer voorlopig hoor; als je het niet erg vindt om te wachten, ben ik van plan hier nog een tijdje te blijven, want ik ben momenteel op de laatste dag van de tweede maand van mijn proefperiode van 6 maanden met de PF. Ik ben zeer nauwkeurig, dus als het werkt, of niet werkt, zal mijn ervaring je misschien in de goede richting duwen

– Zeebliksem

14 augustus 2018

Update over het gebruik van mijn polsband voor hardere spanning. Dus zoals ik eerder zei, begon ik een polsbandje op mijn apparaat te dragen, zodat het mogelijk was om de spanning te verhogen zonder ringbrand. Na 8 dagen van dit, bij hoge spanning, begon ik een behoorlijk stevige pijn in de ligs te voelen. Het werd erg pijnlijk, tot het punt dat ik het apparaat vroeg die dag moest stoppen met dragen. De volgende dag na slechts 3 uur keerde de ligpijn terug. Om dit aan te pakken, was het nodig om de polsband nu te verwijderen en de spanning naar het geel te verlagen. Tot nu toe (2 dagen later) lijkt dit de ligpijn te hebben opgelost, maar ik geef het in totaal 3 dagen voordat ik de spanning verhoog en de polsband opnieuw gebruik. Het kan het meest efficiënt zijn om één dag op, één dag vrij met de polsband te doen

– Zeebliksem

16 augustus 2018

Eerder … Maand een: SFL + 0,3 NBPFL + 1 NBPEL + 0 BPEL + 0,1 MSFG + 0,5 MSEG + 0,1 Het resultaat dat ik achtereenvolgens boek, is geen algehele winst, maar winst van de vorige maand. Maand twee: SFL + 0 NBPFL – 0,5 NBPEL + 0 BPEL + 0,2 MSFG – 0,5 MSEG – 0 Opmerkingen: ik heb duidelijk geen grootte verloren met de min-waarde, slappe grootte is berucht om zijn schommelingen. “+0” betekent dat er geen verandering is ten opzichte van de vorige maand. Wat betreft de toename van BPEL, dit kan zijn omdat ik de liniaal harder heb geblokkeerd dan de vorige keer, of de werkelijke groei, maar ik ben geneigd te zeggen dat ik hem harder heb vastgezet. Ik zou zeggen deze maand, vergeleken met vorige; helemaal geen verandering.

– Zeebliksem

16 oktober 2018

Hé, sorry dat ik hier al een tijdje niet ben, een kleine clown hier heeft me een tijdje bezig gehouden. Ik stopte echter niet met penisvergroting oefeningen, dus hier zijn mijn resultaten. Maand drie: SFL: + 0,3 NBPFL: + 0,2 NBPEL: + 0,2 BPEL: 0 MSFG: 0 MSEG: 0 Maand 4 SFL: + 0,2 NBPFL: + 0,2 NBPEL: + 0,3 BPEL: + 0,1 MSFG: + 0,2 MSEG: + 0,3 Nou, ik ben nu 1200 uur bezig en deze maand iets gegroeid. Misschien wat uitgerekte slappe, ik denk in totaal 0,5 cm. Maar verder niets, want het ligt allemaal binnen de tolerantie en meetfout (naar sfeer, enz.). Sorry als dit je spanning ophoudt, probeer ik gewoon eerlijk te zijn. Als je hetzelfde pad volgt, wens ik je veel succes! Ik overweeg om de SG aan te trekken die de afgelopen maanden veel stof heeft verzameld …

– Zeebliksem

Zeebliksem, Ik heb Phallosan minder dan twee maanden geleden en heb gedurende deze periode uitgebreid met hun steun gecommuniceerd. Volgens mijn begrip, het lezen van je berichten, inclusief je beschrijving van verschillende problemen en je routine, lijkt het erop dat als je deze info aan hun ondersteuning doorgeeft, het bijna zeker is dat ze je zullen adviseren dat je geen winst zult zien. Niet alleen dat, maar je kunt ook gewond raken. Ik raad je ten zeerste aan om met hun ondersteuning te communiceren, als je dat nog niet hebt gedaan. Op basis van mijn eigen persoonlijke ervaring van overijverig zijn, proberen dingen te haasten, was de enige prestatie die ik kreeg (van ophangen) een blessure en geen winst. Het algemene idee is, voor zover ik begrijp, een behoorlijke, lichte rek te krijgen die zich over meerdere uren uitstrekt. Er mag absoluut geen pijn zijn. Rode zone moet worden vermeden, zeker als je uren stretcht en deze slechts enkele maanden hebt gebruikt. Ze hebben ervaring met 6 uur, 12 uur is niet noodzakelijk beter als je verder gaat dan groen. Het kan natuurlijk zijn, maar er mag nooit enige vorm van pijn of problemen zijn. Ik denk dat het vergelijkbaar is met de verschillende weergaven in pompen, tussen degenen die denken dat het goed is om zo snel mogelijk naar 15hg te gaan en degenen die zeggen dat 2-5hg het beste is en slechts 10 minuten of 20 minuten, terwijl het vacuüm af en toe wordt verminderd. Je kunt ook 6 uur actief strekken, en vervolgens een paar uur passief strekken, in de veronderstelling dat het beter is om te genezen terwijl het iets wordt uitgerekt. Er is ook een video die laat zien hoe de ring moet worden aangepast zodat de “rek” niet voelbaar is bij het contact tussen de ring en de as. Merk ook op dat het niet nodig is om de hele klieren in de bel te hebben of een hoog vacuüm te hebben, in tegenstelling tot pompen, het enige doel is om dingen op hun plaats te houden. Gewoon mijn 0,02 cent, sorry als ik je berichten en je routine verkeerd heb begrepen! Ik wens je veel succes.

– Penime

Ze hebben nu de Phallosan Plus die staafjes gebruikt samen met de kap en condoomhoes. Als u de Size Genetics hebt, kunt u mogelijk de Plus-bijlage ermee gebruiken. Ik begon pas 5 dagen geleden met het dragen van de Phallosan. Ik hoop dat ik betere resultaten heb. Bedankt voor het geven van updates!

– Handsome

25 december 2018

Ik ben van plan een week vrij te nemen, ik ben nu op dag 4. Ik heb rekoefeningen en jelqs gedaan zoals het was, elke ochtend 10 minuten met verwarmde rekoefeningen, 20 jelq, 10 randen dan in de PF. Ik weet niet zeker hoeveel van mijn thread je leest, maar dit is hoe het was. Dat alleen had iets moeten doen als de PF echt maar een ADS is.

– Zeebliksem

28 april 2019

Ik heb wat lichte winst gemaakt met de phallosan, maar denk dat men het algehele ontwerp nog verder kan verbeteren. Het lijkt erop dat iedereen die winst maakte een beginner was en dat de meest ervaren gebruikers die al getraind hebben met oefeningen, niet veel meer kunnen bijwinnen. Ik was vooral bezig met het corrigeren van een kromming en dacht dat het ontwerp geen verschil zou maken. Ik kon toch wat correctie krijgen. Ik denk niet dat een gebrek aan winst moeilijk te slikken zou zijn als ze niet zoveel kosten. Wanneer het twee keer zoveel is als de meeste merknamen en nog veel meer dan een generiek rod-systeem. Dat gezegd hebbende, ben ik van plan een Forte plus te kopen. Ik heb veel extenders gebruikt. Size Dr, andere vacuüm- en stropsystemen en de phallosan zijn het meest comfortabel en eenvoudig te gebruiken. De plus ziet er minder ingewikkeld uit om in en uit te stappen.

13 september 2019

 

Ik heb die Phallosan Forte Plus configuratie nu en het werkt FANTASTISCH. Het systeem levert een grotere trekkracht en is tot nu toe de meest comfortabele stretcher die ik al heb gedragen. Maand 3 SFL: + 0,5 NBPFL: + 0,5 NBPEL: + 0,5 BPEL: + 0,5 MSFG: + 0,2 MSEG: + 0,2 Maand 4 SFL: + 0,1 NBPFL: + 0,1 NBPEL: + 0,1 BPEL: + 0,1 MSFG: + 0,1 MSEG: + 0,1 Ik begrijp wel nog steeds niet waarom de phallosan die wordt gebruikt als ADS niet zou werken, terwijl extenders in theorie dezelfde spanning gedurende ongeveer dezelfde uren zouden toepassen en resultaten geven. Waarom geven ADS naar uw mening de neiging om geen grandioze resultaten te geven, terwijl extenders wel werken? Zou dan alleen deze configuratie van staafverlenger bevestigd aan comfortabele grip van het phallosan-type goed werken?

– Zeebliksem

Wenst U met ons in contact te komen en uw ervaringen te delen dan kan dat via de contact pagina.