Op deze pagina:

Het grote aanbod aan penisextenders roept meer vragen op dan antwoorden. Hoe kiest U de meest geschikte penisextender? Hoe kiest U de meest geschikte variant voor het verlengen van de penis? Er zijn verschillende goede modellen beschikbaar zoals de Phallosan Forte en de PeniMaster Pro. Maar wat zijn de verschillen tussen de twee?

  1. De verschillen tussen de Phallosan en de PeniMaster
  2. Welke afwegingen maken?
  3. Goedkope modellen
  4. Prijzen en verkooppunten
  5. Tweedehands
  6. Conclusie

 

Stel: je wilt je penis écht verlengen en je bent bereid daar ook de nodige tijd in te investeren. Maar het grote aanbod apparaten roept meer vragen op dan antwoorden. Dan zijn wij er om een aantal op de vraag: welk apparaat is het beste?

Welk model te kiezen hangt af van de persoonlijke levenssituatie. Een model kan handiger zijn om ‘s nachts te dragen, terwijl je misschien liever een model wil dat overdag comfortabel en onzichtbaar te dragen is. Daarnaast zijn er ook verschillen in rek kracht, modellen met of zonder bescherming rond de eikel, er is het verschil in prijs, opties, en zo meer..

1.PeniMaster Pro versus Phallosan Forte

Opvallend is dat de meeste modellen (hier vermeld) gelijkaardige resultaten boeken qua verlenging van de penis. De bereikte groei hangt dus niet zozeer af van het type, maar van de gebruikers ervaring. Een apparaat dat makkelijk en comfortabel is zal je langer gebruiken en dit zal de resultaten bevorderen.

Uit jarenlange opvolging van ervaringen van mannen met deze rekapparaten komt een belangrijke conclusie naar voren. Zonder enige twijfel zijn de Phallosan Forte en de Penimaster Pro  de top apparaten als het gaat om design, comfort, veiligheid en kwaliteit.

Allebei koppelen ze een aangenaam draagcomfort aan opmerkelijke resultaten dankzij een moderner ontwerp en een comfortabele gebruikerservaring. De gelijkenissen tussen de Phallosan Forte en de PeniMaster Pro zijn de vacuüm zuigkracht die gecombineerd woord met tractie via het staafjes systeem.

De Phallosan is gebaseerd op het staafjes systeem , en combineert dit met zuigkracht. Het PeniMaster model vertrekt vanuit zuigkracht en combineert dit met trekkracht in het Pro model . De Penimaster Pro heeft daarnaast nog een extra pakket met gewichten. Beide apparaten gebruiken dus onderdruk door vacuüm en een trekkracht om de penis langzaam groter te maken.

2. Hoe de juiste penis extender kiezen?

Hoe kiest U de meest geschikte penis extender? We bespreken alleen de rekapparaten van uitstekende kwaliteit en van betrouwbare fabrikanten. Het gaat hier om rek-apparaten met een Europees CE-certificaat (ISO 13485). Die worden erkend in heel Europa en zijn gecertificeerd als klasse 1 medisch apparaat, geschikt voor het vergroten van de penis.

Wat geeft de doorslag ?

Om de beste extender te kiezen kunnen enkele eenvoudige vraagjes meteen inzicht geven in de vraag welk type het meeste geschikt is.

1) Comfort

Kies dan niet meteen voor de Spaanse Andropenis of Andro-extender. Deze ontwerpen zijn intussen verouderd en zijn niet meer van deze tijd qua draagcomfort.

Sommige mannen beschrijven de Andro-penis als een ‘marteltuig’.

De modellen van Andromedical zijn intussen verouderd omdat ze geen oplossing bieden voor de vervelende lus hechting. In de praktijk gaat de eikel dan regelmatig uit het apparaat glijden. Dit leidt tot minder goede resultaten.

De fabrikanten van moderne apparaten hebben dit probleem erkend en hun ontwerpen ernaar aangepast. Met de introductie van de Phallosan Forte en de PeniMaster Pro kwam een enorme verbetering in de gebruikerservaring.

De Phallosan Forte verschilt van de andere rekapparaten omdat het apparaat geen lus heeft om de eikel vast te houden. Het genereert de trekkracht via een systeem dat aan de top wordt bevestigd (de belvormige kap) waarin onderdruk wordt toegepast.

Het rekapparaat is onzichtbaar te dragen onder kledij en veroorzaakt geen hinderlijk gevoel bij het bewegen.

Beste draagcomfort:

Phallosan Forte

2) Irritaties

Vele mannen hebben, zonder zich daar noodzakelijk bewust van te zijn, een huid die gevoelig is voor langdurig contact met metaal. Wie bijvoorbeeld werkmatig vaak in contact komt met metalen voorwerpen en geen beschermende kledij draagt zal weten dat de kans op jeuk, uitslag of andere irritatie van de huid hierdoor toeneemt.

Rekapparaten komen veel in contact met de huid, daarom worden de metalen onderdelen van kwalitatief hoogstaande apparaten gemaakt in een coating die bestaat van zilver of goud.

Het metaal is voornamelijk te vinden in de verlengstaafjes die de trekkracht regelen.

Menselijke huid is gekend om haar allergische reactie op nikkel en aluminium, dat is het materiaal waar de penis aan blootgesteld wordt bij de Andro-Extender, de Male-Edge extender en de Jes-Extender standaard versie. Edelmetalen als goud en zilver hebben veel minder impact op de huid, sieraden veroorzaken zelden een allergische reactie op de huid. Kies daarom voor een uitvoering in zilver of goud, of voor hypo-allergeen materiaal zoals een beschermend condoom waarbij weinig contact tussen metaal en huid mogelijk is.

De beste extender wat betreft huidirritaties? De Phallosan Forte met zijn beschermende sleeve, of een extender met een titanium of goud legering zoals de Jes-Extender Gold.

We hebben het hier nog niet gehad over de Male Edge. Het is een goedkoop rekapparaat in plastic uitvoering, maar wel van dezelfde fabrikant als JesExtender.

Ook bij dit model is er dus geen contact tussen de huid en metaal. Over de kwaliteit van de gebruikte materialen is evenwel niet iedereen het tevreden. Het zijn niet altijd lovende berichten die over dit apparaat worden geplaatst, veel cliënten melden dat het apparaat erg broos is en snel kapot kan gaan bij onvoorzichtig gebruik.

Alle hypo allergene extenders:

  1. Gold en Titanium model Jes Extender
  2. Phallosan Forte
  3. Male Edge

3) Efficiëntie

Welk apparaat zal nu het snelst resultaat opleveren? De beste resultaten van de proefpersonen uit verschillende klinische studies worden door de fabrikanten van de Phallosan en de PeniMaster uitvoerig belicht. Daaruit blijkt dat de grootste groei mogelijk is bij de stretcher van het type Phallosan Forte Plus+  Dit type kan de penis verlengen tot bijna vijf centimeter in lengte, iets meer dan de 4 cm aangroei in lengte die bij de andere apparaten worden gerapporteerd.

Bij de meeste rekapparaten kan je ongeveer dezelfde resultaten verwachten. De snelheid waarmee nieuw celweefsel zich reproduceert kan namelijk niet tot in het oneindige worden opgedreven. De extenders met een staafjes systeem zorgen voor een goede trekkracht. Als je die combineert met een extra zuigkracht, dan kom je uit bij de Phallosan Forte.

Wil je daarbovenop nog extra gewichten voor een zo groot mogelijke tractie, dan is de valt de keuze op de PenisMaster Pro.

Volgens de meetresultaten van de fabrikanten wordt met de Phallosan Forte Plus + het snelst resultaat geboekt. Dat komt deels omdat het een aantal staafjes toevoegt die samen zorgen voor de grootste kracht van alle types (tot maximaal 4,8 kg!).

De Phallosan Forte heeft een drukmechanisme dat een efficiënte werking heeft op de groei van de penis. Omdat het apparaat de lucht omheen je penis vacuüm trekt heb je ook een betere bloedcirculatie waardoor de penis sneller kan vergroten. De Phallosan Forte+ is een verbeterd ontwerp van de Phallosan Forte met extra staaf systeem waardoor een grotere trekkracht kan worden bereikt van maximaal 4,8 kg.

Modellen met de hoogste trekkracht:

Phallosan Forte Plus +

PeniMaster Pro (complete set)

4) Draagtijd

Alle apparaten vereisen ongeveer dezelfde draagtijd. Het schema dat wordt aangewezen hangt af van de fabrikant maar komt ongeveer op hetzelfde neer. Om de penis vergroting te doen slagen wordt minstens 6 uur per dag tot 8 uur per dag voorgeschreven.

Dit hoeft niet continu te zijn. Er kan een tussenpauze worden ingelast op gelijk welk moment, en enkele dagen per week hoef je het apparaat niet te dragen zodat de nieuwe cellen kunnen aangroeien.

Jouw keuze wordt dan ook bepaald door het tijdstip waarop het apparaat zijn werk mag doen, overdag of ‘s nachts.

Er is geen enkele extender van Andromedical die je comfortabel kan dragen tijdens de slaap. Dat komt omdat de penis te gemakkelijk uit de lus kan glippen tijdens de nacht.

De JesExtender en Sizegenetics modellen van DanaLife scoren op dat vlak beter omdat er een beschermende ring in de lus is bevestigd om dit probleem te voorkomen.

De Phallosan Forte modellen kunnen wel worden gedragen tijdens de nacht. Dit ontwerp is het minst obstructief tijdens de slaap.

Modellen met het meeste draagcomfort:

Phallosan Forte

3. Goedkoop instapmodel?

Een Andro-Extender PRO of een Male Edge rekapparaat wordt beschouwd als een instapmodel om te kijken of deze vorm van penis vergroting bij U past.

Wil je niet te veel geld uitgeven aan een extender, en toch een betrouwbaar en EU-gecertificeerd apparaat uitproberen, ga dan voor het goedkoopste model, de Andro-Extender van het gerenommeerde Andromedical. Dit apparaat werd als eerste ontwikkeld en vormt de inspiratie van alle andere modellen die pas later op de markt kwamen.

De Male Edge extender is een afgeleid model van de Jes-Extender. Het is gemaakt van plastic en daarom ook iets meer breekbaar.

4.Prijzen en verkooppunten

Je kan deze modellen op de officiële websites van de fabrikant bestellen, of in onze nieuwe shop. Wij trachten steeds aanbiedingen onder de fabrieksprijs te hanteren voor de meest populaire modellen.

Model Informatie Shop
Phallosan Phallosan.com Shop
Phallosan Plus + Phallosan Plus Shop
PeniMaster Penimaster.de Shop
Jes Extender JesExtender.com Shop
Andropenis Andromedical.nl Shop

- € 100,-
Coupon

Pextenders.com ACTIE

Phallosan Forte

+ 4 extra manchetcondooms (1xS, 2xM, 1xL) gratis ter waarde van meer dan 100 EUR
+ Geen verzendkosten

More Less

5.Tweedehands te koop

Een andere belangrijke keuze is waar U het apparaat aankoopt. Dit kan via online webshops of altijd rechtstreeks bij de fabrikant. Dit heeft een reden, en biedt ook voordelen.

Als klant staat u in direct contact met een team dat op de hoogte is van alle nodige informatie over het gebruik en de toepassing van het apparaat voor een optimaal gebruik. De meeste fabrikanten bieden ook een lange garantieperiode en kunnen onderdelen (soms kosteloos) ter vervanging aanbieden.

Omdat dit medische apparaten betreft zijn grote Amerikaanse platformen gestopt met het aanbieden van deze apparaten. De verkoop is namelijk niet toegestaan. De fabrikant zelf en winkels met medische apparatuur hebben hierop een uitzondering. Daarom vind je deze modellen bijna uitsluitend te koop aangeboden via de grote officiële websites.

Er zijn naast deze modellen ook een heleboel goedkopere modellen in de handel.  Toch is het draagcomfort en de keuze van materialen niet optimaal, om het zacht uit te drukken. Deze apparaten gaan sneller stuk en kunnen niet rekenen op een betrouwbare klantenservice.

Koop in ieder geval nooit een goedkoop apparaat van een buitenlandse aanbieder op marktplaats, Ebay of andere tweedehands platform. De meeste generische modellen worden in derde wereldlanden gemaakt en zijn van bedroevend slechte kwaliteit. Componenten kunnen breken en zijn niet vervaardigd van de hoogwaardige materialen die officiële stretch apparaten hebben.

De kans op letsel is bij deze rekapparaten daarom reëel.

Ten tweede koop je beter geen tweedehands model om het hygiënische aspect en de kans op infecties die deze apparaten kunnen veroorzaken.

6. Conclusie

Aan de hand van deze criteria is het misschien al mogelijk om een model te kiezen dat bij jou past. Wat betreft de voor- en nadelen komt de Phallosan Forte naar voren als één van de beste penis-extenders. Het design en het gebruiksgemak kunnen leiden tot de beste prestaties. Bij dit apparaat hoort ook uitstekende klanten-ervaringen en via de website kan je ondersteuning vinden bij een vriendelijke klantenservice.

Wil je nog meer draagcomfort en een flexibeler gebruik, gecombineerd met hogere trekkracht dan kan je opteren op de Phallosan Forte Plus+ accessoire bij je Phallosan Forte te bestellen. Met dit model behaal je sneller resultaat en heb je maximale zekerheid over de penisvergroting.

Het meest geavanceerde en meest complete apparaat is de PeniMaster Pro. Met extra gewichten en de mogelijkheid om de trekkracht fijner in te stellen maakt dit apparaat de beste keuze voor een professionele methodiek.

Verder zoeken

Ben je er nog niet uit? Neem dan een kijkje naar de voordelen en nadelen van elk type op deze pagina.