Webshop klantenservice

Sinds mei 2023 bieden wij de betreffende producten aan via onze shop. Hierbij maken wij gebruik van onze leveranciers. De klantenservice beperkt zich tot het correct communiceren en opvolgen van deze bestellingen.

Wij staan er voor garant dat de bestellingen op de afgesproken termijn worden geleverd.

De klantenservice is bereikbaar via ons contact formulier op de contact pagina.

Klantenservice na de bestelling

Heeft U na de aankoop een vraag of bezorgdheid, contacteer ons , en wij verbinden U door naar de klantenservice officiële partners. Zij hebben alle expertise om U het beste verder te helpen. U krijgt van ons dan een ordernummer zodat U makkelijke verder geholpen kan worden.

We bespreken hier de onberispelijke klantenservice van elk van de  bedrijven achter de hier vermelde apparaten. De penis extenders die op deze website worden vermeld hebben een goed functionerend team en bedrijf achter zich staan met oog voor de klant. U kan er terecht met vragen omtrent het gebruik van het apparaat. U kan er even gemakkelijk beschadigde onderdelen laten vervangen.

Alle websites hebben een gespecialiseerd team dat kan bijstaan bij het gebruik van hun stretch-apparaten. Dit team is altijd bereikbaar en je kan communiceren in het Engels, en in een aantal gevallen ook in het Nederlands of Duits.

PeniMaster & PeniMaster Pro

De penis extenders van PeniMaster model worden gefabrikeerd door

MSP Concept GMBH

De klantenservice van het Duitse PeniMaster en PeniMaster Pro is geweldig. Wanneer een onderdeel tijdens gebruik zou breken of beschadigd geraken dan sturen zij op eenvoudige aanvraag kosteloos (met uitzondering van de verzendkosten) nieuwe vervang-onderdelen op. Je communiceert via email in het Duits of Engels.

De klantenservice is te bereiken via

 

Phallosan Forte & Phallosan Forte Plus+

Het unieke model penis extender Phallosan Forte en de vernieuwde Phallosan Forte Plus worden ontworpen en op de markt gebracht door

Swiss Sana AG

Phallosan Forte en Phallosan Forte Plus+ worden gemaakt door het Zwitserse bedrijf Swiss Sana AG. De klantenservice is uitstekend en bereikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en nog vijf andere talen.

Het bedrijf staat gekend om zijn goede klantenservice. Zijn er onderdelen beschadigd tijdens gebruik dan wordt na eenvoudige vraag meestal kosteloos nieuwe onderdelen toegestuurd. Dit onder voorbehoud van verzendkosten.

Garantie

Swiss Sana levert 2 jaren garantie op alle onderdelen van alle Phallosan types, met uitzondering van de hygiëne gevoelige vacuüm-condooms en protector doppen

Klantenservice

De klantenservice is te bereiken via

 

Jes Extender

Deze modellen worden op de markt gebracht door het Deense bedrijf

DanaMedic

Via de officiële website van de fabrikant kan men beschadigde onderdelen opnieuw bestellen

Zolang de garantie periode geldt heeft U een goede kans om gebroken onderdelen terug te sturen en nieuwe te ontvangen.

De klantenservice is te bereiken via

 

Andropenis en Andro-extender

Deze extenders wordt geproduceerd en op de markt gebracht door

Andromedical

Andromedical is gebaseerd in Spanje, de klantenservice is behoorlijk, en je kan communiceren in het Engels of Spaaans. Zolang het product onder garantie valt kan U op aanvraag beschadigde onderdelen opnieuw laten verzenden.

Je kan de klantenservice bereiken via

  • Telefoon : +1 646 568 7796
  • Website : http://www.andro-medical.com