De PeniMaster PRO is van Duitse makelij en biedt één van de meest comfortabele stretcher apparaten.

Het heeft een ontwerp dat gebaseerd is op een kap voor de eikel die vacuüm wordt gezogen. Dit basismodel kan worden uitgebreid met een comfort riem, en een staafjes expander.

De complete set kan je eventueel nog verder uitbreiden met een extra gewichten set.

Kenmerken

Het complete PeniMaster PRO model is een zeer degelijk apparaat. Het is snel en gemakkelijk op te zetten, maar mist misschien wat draagcomfort als je het vergelijkt met de Phallosan.

Toch is dit naar onze mening een top apparaat en bijzonder effectief. Het heeft een grotere impact op de verdikking van de top van de penis.

De comfortabele elastische riem biedt je de mogelijkheid om de penis te dragen in alle richtingen (opwaarts en neerwaarts).

Dit model is het enige dat ook een uitbreidingsset heeft voorzien met extra gewichten. Hierdoor kan een extra kracht van 1,8 kg worden toegevoegd. Met deze uitbreiding haalt het apparaat ongeveer dezelfde trekkracht als het Plus model van Phallosan.

Het basismodel bestaat alleen uit de belvormige kap en is geschikt voor de verlenging van een penis met een lengte van minimaal 5 cm in erectie. Voor echt resultaat is dit helaas niet voldoende, er hoort minstens een elastische riem bij, en bij voorkeur ook het staafjeshouder apparaat.

Kijk verder op deze pagina voor een overzicht van alle beschikbare sets, of neem een kijkje op de website van de MSP Concept:

 

Classic (oude) model

Het design van het originele model (de PeniMaster Classic) is gelijkwaardig aan de Andropenis en helaas niet geschikt om te dragen tijdens de slaap.

Dit model heeft een basisuitvoering die bestaat uit volgende onderdelen:

  • basisring
  • penis houder riem
  • penis houder ondersteuning
  • verlengstaafjes
  • regelaar van de trekkracht

De staafjes zorgen voor een trekkracht op de penis, waardoor de lengte van de penis zal vergroten.

Dit model verschilt niet veel met andere extenders met een lus bevestiging.

Je draagt dit apparaat het beste gedurende de dag, met een pauze van minimaal 3 uur.

Wil je meer kracht uitoefenen, en zo sneller resultaten behalen dan kan je opteren voor het PRO model. Het vervangt het lus systeem met een belvormige vacuüm kap waar de eikel in past. voegt een aangepaste draagriem en gewichtjes toe waarmee je extra tractie kan uitoefenen op de penis.

Penimaster PRO

Penimaster Pro Vacuüm kap

De PRO extender van PeniMaster bestaat uit een beschermende kap die je vacuüm kan zuigen en op de eikel plaatst. Het design past zich aan de eikel aan zonder te knijpen. Het is geschikt voor besneden en onbesneden mannen en beschermt de voorhuid en de lymfeklier.

Deze bolvormige nauw aansluitende kap kan manueel op het rod-expander model (met staafjes) worden geplaatst.

Ook zonder de vacuüm kracht kan het een beschermende functie hebben bij het dragen van het apparaat.

Het grote voordeel van deze beschermende kap is dat de penis niet meer uit de extender kan glippen door zweet, vetten of oliën. Dit is bij andere penis-extenders, met uitzondering van de Phallosan Forte, een vaak voorkomend probleem.

Deze zogenaamde ‘eikelkamer’ kan met behulp van een latex ring onderaan op de grootte van je eikel worden afgesteld. De ring vormt geen gevaar moest je penis plots vergroten, het heeft een positief uitrekkend systeem dat vanzelf mee groeit tijdens het vergroten van de penis, bijvoorbeeld door onverwachte seksuele prikkels.

Dit systeem maakt niet alleen gebruik van tractie (trekkracht), maar ook van adhesie. De eikel wordt in de beschermkap gezogen en kan door middel van contactvloeistof (op waterbasis) aan de binnenkant van het oppervlak blijven plakken. De eikel kan zich dan nog altijd probleemloos verplaatsen binnen het oppervlak, maar zal het contact met de beschermkap niet verliezen.

Zo ontstaat er een trekkracht waarbij geen wrijving of frictie ontstaat. Hierdoor zal de eikel van de penis samen met de lengte van de penis kunnen vergroten.

Deze beschermkap is wasmachine wasbaar op een temperatuur van 60°

Uitbreiding met elastische riem

De uitbreiding van het basis model met een elastische riem zorgt voor trekkracht én maakt het apparaat geschikt om ook tijdens de slaap te dragen. Je kan de penis nu tegen je lichaam houden en onopvallend onder kledij dragen.

De riem zorgt er ook voor dat je geen gewicht voelt op de penis. Je kan het apparaat zo dus comfortabeler dragen dan de meeste andere rekapparaten die geen riem bevestiging hebben.

Het is aangewezen voor het vergroten van de tip van de penis, en het verlengen van de penis.

Uitbreiding met staafjes stretchers

Voor nog betere prestaties is er het model met het staafjes systeem,  het zogenaamde “rod expander” model. Dit is de complete uitvoering en het meest aangewezen model voor penis vergroting.

Trekkracht

De trekkracht van het staafjes model kan je instellen met behulp van regelbare staafjes. Die zijn te regelen volgens vijf verschillende standen. Elke stand levert een grotere trekkracht (gewicht) aan de penis.

De maximale trekkracht van dit model is 1,15 kg.

Stand 1 ~ 0 g (minimum)
Stand 2 ~ 230 g
Stand 3 ~ 690 g
Stand 4 ~ 920 g
Stand 5 ~ 1150 g (maximum)

 

Penimaster PRO met extra gewichten

PeniMaster Pro gewichten accessoire
De uitbreidingsset met extra gewichten

Wil je nog sneller resultaat dan kan je opteren voor de gewicht-uitbreiding. De hiervoor speciaal ontworpen massieve ronde gewichten worden geschroefd tot een basisgewicht van 250 g en zorgen voor een extra trekkracht op de penis.

Door het combineren van de gewichten kan een maximale belasting van 1.250 g (1,25 kg) worden gehanteerd. Dit gewicht kan aangepast worden in stappen van 125 g.

De gewichten zijn gemaakt van roestvrij staal.

Voordelen

Net zoals bij de Phallosan Forte heeft de Penimaster Pro een kap rond de eikel die een vacuüm creëert met een pompsysteem. Het voordeel van dit apparaat is dat de omtrek van de eikel iets sneller groter wordt. Het vacuüm creëert een onderdruk die zorgt voor de vergroting van de eikel.

Het basismodel met riem uitbreiding kan een penis vergroten van minimaal 5 cm in erectie. Bij andere modellen moet de penis minimaal 7 cm lang zijn in erectie.

Nadelen

Het grootste nadeel is dat het basismodel niet zorgt voor een vergroting van de penislengte. Dat kan alleen met de uitbreiding met een riem expander, en bij voorkeur met een echt trekkracht systeem zoals de staafjes extender.

Een nadeel is dat het omhullende beschermkap stuk soms kan zorgen voor irritaties. Zo vinden we in een review van een gebruiker op penisforum.nl .

“De Andropenis is inderdaad een martelwerktuig. Die string met dat moesje is niet te harden. De PeniMAster is een stuk comfortabeler om te dragen. Het werkt met een capsule rond je eikel die je vacuüm zuigt. De eikel wordt op die manier ook groter. Je kan hem zonder problemen de hele dag dragen ( om de 3 uur pauzes inlassen). Nadeel is dat ik kleine onderhuidse bloedingen krijg op mijn eikel, rode puntjes die welswaar niet jeuken of irriteren en na enkele dagen ook verdwijnen, maar ik vind het een beetje vervelend om daar die rode puntjes te hebben.”

Als je een huid hebt die kan irriteren bij contact met metaal of de beschermkap niet gewoon raakt, dan kan je misschien opteren voor een Jes Extender model met een titanium of gouden legering. Dit zijn weinig allergene materialen met een minimale kans op irritatie.

Stevig en duurzaam

De PeniMaster en de PeniMaster PRO met het stretch apparaat zijn uitgerust met metalen staafjes die in lengte kunnen worden aangepast. Alle materialen zijn van goede kwaliteit, weinig buigzaam en robuust. Ze voldoen aan de normen voor de classificering als type 1 medisch apparaat.

De componenten die onderhevig zijn aan mechanische belasting zijn versterkt met glasvezel. Het maakt dat dit apparaat vrijwel onmogelijk te breken is.

De verlengstaafjes zijn erg nauwkeurig en kunnen tot op de millimeter worden afgesteld.

Modellen

PeniMaster Pro – Basismodel

PeniMaster Pro Basismodel

Een anatomisch zelfaanpassende (vergrendelende) verbinding met de eikel van de penis. Het wordt gebruikt in combinatie met speciaal aangepaste trekkrachtgeneratoren als penisvergroter (penisverlenger) voor plastisch-cosmetische of therapeutische doeleinden op de penis.

Let op: Geen riem of trekkracht systeem bijgeleverd!

PeniMaster Pro – Met comfort riem
PeniMaster Pro - met riem

Dit is het  PeniMaster Pro basismodel, inclusief een riem om trekkracht te leveren. Zo kan je het apparaat dragen met de penis verticaal tegen het lichaam. Dit kan zowel naar de boven als onderzijde.

Het apparaat is nu geschikt voor het verlengen van de penis, en het vergroten van de eikel met een veel beter draagcomfort.

PeniMaster Pro – Met staafjes

PeniMaster Pro met staafjes

Het volledige apparaat met de beschermende belvormige kap van het basis systeem en het staafjes systeem als trekkracht generatort.

Het zorgt voor een verlenging van de penis op een axiaal symmetrische manier. Dit model is geschikt voor de penisverlenging en kan ook een kromming in de penis corrigeren.

 

PeniMaster Pro – Complete set

PeniMaster Pro - Complete set

De complete PeniMaster Pro, inclusief het basissysteem, een elastische comfort riem, en het staafjes systeem voor de generatie van trekkracht.

Dit model is de beste keuze om maximaal resultaat te behalen zonder het gebruik van extra gewichten.

 

PeniMaster Pro – Gewichten uitbreidding

PeniMaster Pro met gewichten

Het meest complete pakket met een uitbreiding met extra gewichten voor een nog grotere trekkracht.

Met een startgewicht van 250 gram kan het extra gewicht opgevoerd worden naar een maximum van 1,25 kg in stappen van 125 g.

 

Promoties?

Alle modellen met hun uitbreidingspakketten zijn te bekijken op de officiële website www.penimaster.nl

Wij hebben een special actie van bij onze partners:

- € 60,-
Coupon

Pextenders.com ACTIE

Bespaar € 10,60  op het slangsysteem

Bespaar € 48,54 op de extra gewichten set 

More Less

Bekijk ook ervaringen van gebruikers met dit apparaat op de pagina met PeniMaster Pro ervaringen.