De verschillen

Het belangrijkste verschil tussen de Andropenis Gold en de Phallosan Forte ligt in het draagcomfort en de snelheid waarmee de penis groter wordt. We bespreken de voor- en nadelen van beide types die we in deze tabel opnemen.

De Penimaster pro is met haar uitgebreide accessoires een goed alternatief voor de Phallosan Forte, maar valt iets duurder uit in aanschaf als je er alle vergelijkbare opties die de Phallosan Forte heeft, bij neemt.

Andro Penis GOLD
€ 149
Andromedical
 
EU-certificaat
Laag allergeen
Geen draagriem
Gebruik overdag
-
-
-
-
Sneller aan te doen
-
-
Maximaal 4 cm groei
Optionele wisselstukken
 
 
Phallosan Forte
€ 279
Swiss Sana
 
EU certificaat
Laag allergeen
Elastische draagriem
Gebruik overdag
Gebruik tijdens slaap
Beschermende kap
Beschermend condoom
Luchtledig zuigen met een pomp
Eenvoudiger in gebruik
Betere efficiëntie
Sneller resultaat
Maximaal 4,9 cm groei
3 Meegeleverde maten
 
 
Penimaster PRO
€199 - €329
MSP GMBH & Co
 
EU certificaat
Medium allergeen
Geen draagriem
Gebruik overdag
Tijdens slaap (Optie)
Beschermende kap
-
Luchtledige beschermkap
Veel extra opties
Tractie + Adhesie
Snel resultaat
Maximaal 4cm groei
Optie tractie-riem
Optie gewichten
Optie top-stang

Waarom is de Phallosan Forte beter?

Het Zwitserse Swiss Sana kwam niet lang na de apparaten van Andromedical met een nieuw gepatenteerde design. Ook dit type heeft een Europees CE-certificaat als medisch goedgekeurd apparaat voor de veilige verlenging van de penis.

Voordelen

De Phallosan Forte is superieur aan de andere extenders om een aantal redenen:

  • beter draagcomfort door draagriem
  • groter gebruiksgemak door drukpomp
  • snelste resultaat
  • gepatenteerd design met vacuüm beschermcondoom
  • penis komt niet in contact met metaal

De trekkracht van de Phallosan Forte is gemakkelijk in te stellen. Met een paar eenvoudige bewegingen verhoog je de trek-kracht van het apparaat. Zo kan je het apparaat overdag met meer kracht dragen en ‘s nachts de druk verminderen om rustig te kunnen slapen.

De bijgeleverde elastische draagriem zorgt voor een maximaal draagcomfort. Je kan je penis links of rechts op het lichaam dragen.

De makkelijk in te stellen drukvariaties bieden het apparaat een belangrijk voordeel in gebruiksgemak ten opzichte van de Andropenis Gold en andere apparaten.

Door het gepatenteerde design met een vacuüm beschermcondoom en beschermkap bekom je met de Phallosan Forte het snelste resultaat. Dit ontwerp zorgt namelijk voor een maximale bloedcirculatie in de penis wat de groei van nieuwe cellen bevordert. Al na één maand kan de penis ongeveer een centimeter groter zijn.

Het apparaat komt geleverd met onderdelen in 3 verschillende groottes (S,M,L) en bijvoorbeeld drie verschillende maten beschermend condoom. Je kan deze maten meten met een meetsjabloon om de combinatie te kiezen die het beste past.

Meest comfortabel

De Phallosan Forte is niet het goedkoopste type, maar heeft als voordeel dat het gebruik ervan geen pijn doet of als oncomfortabel wordt ervaren. Het vacuüm getrokken beschermcondoom met beschermende kap zorgt voor een zorgeloos gebruik van het apparaat. De beschermende kap trek je over de eikel en beschermt de penis tegen irritaties door contact met het gebruikte metaal.

Voordeel is dat het apparaat gemakkelijk is aan te doen, het hele proces is in een handomdraai gebeurd. Het dragen van de Phallosan Forte geeft zo weinig ongemak dat het zelfs tijdens de slaap kan.

Dankzij de elsastische draagriem kan de penis-extender is onzichtbaar onder kledij, en je ervaart geen gewicht of onaangenaam gevoel tijdens het dragen.

Het beschermend condoom wordt rond je penis gedaan dat aan het apparaat is bevestigd. Met behulp van de drukpomp kan je het geheel luchtledig zuigen voor een goede bloedcirculatie. Hierdoor zal de penis sneller groter worden.

Nadeel

Je dient babypoeder te gebruiken om het beschermend condoom te sparen.

Website

Bekijk alle informatie en bestel via https://www.phallosan.com

Waarom niet de Penimaster Pro?

De Penimaster heeft een origineel design dat de Phallosan Forte imiteert. Het is beschikbaar met verschillende opties en heeft een goedkoop basismodel, maar daarmee red je het niet.

Om een behoorlijk resultaat te behalen heb je het uitbreidingspakket van de Penimaster PRO nodig. Daarmee kan je ook de omtrek van de eikel vergroten.

Wil je echter hetzelfde draagcomfort als de Phallosan Forte dan heb je het duurdere accessoire model nodig met de ondersteunende draagriem. Dat vraagt een extra €100 van je budget en is dus duurder dan de goedkopere Phallosan Forte.

Wat is er mis met de Andropenis Gold?

De Andro-extender is het eerste apparaat voor de verlenging van de penis dat op de markt kwam. Al snel kwam de Andropenis Gold bij het assortiment. De gouden 24 karaat legering biedt het voordeel dat de penis minder snel geïrriteerd geraakt. Toch is dit type voor vele mannen niet comfortabel te dragen en is het design intussen ietwat verouderd.

Voordelen

Het heeft enkele significante voordelen ten opzichte van de Andro-extender:

  • 24 karaat goud
  • geen irritaties van de huid
  • geen allergene reacties
  • gemakkelijk in gebruik

De Andropenis Gold is uitgevoerd in een gouden legering. Goud is als metaal gekend om zijn lage allergene reactie met de huid. Huidirritatie is wel een probleem bij de goedkopere penis-extenders die uitgevoerd zijn in nikkel en aluminium.

Heb je een gevoelige huid dan verdient een penis-extender in een zilver of goud legering de absolute voorkeur. Je wil niet stoppen met je penisvergroting omdat je jeuk of huidirritaties krijgt na enkele dagen gebruik.

Omheen de tip van het apparaat zit een elastische comfort band die je rond de eikel doet. Deze is gemaakt van hypoallergene siliconen en zorgen dat je penis stevig vast komt te zitten in het apparaat.

Nadelen

De Andropenis Gold is door zijn design minder comfortabel te dragen dan de Phallosan Forte. Je kan er bijvoorbeeld niet rustig mee gaan slapen.

De trekkracht van het apparaat wordt aan de top met behulp van een lus aangebracht. Dit systeem voelt in het begin wat ongemakkelijk, maar na verloop van tijd kan je er wel aan wennen. Toch ervaren sommige mannen dit apparaat als te oncomfortabel om tijdens de vereiste draagtijd te gebruiken. Hierdoor vallen de resultaten met dit apparaat in het algemeen nogal tegen, en is de succes rate beduidend lager dan bij andere types.

Conclusie

De Phallosan Forte Plus+ heeft het beste ontwerp, is makkelijk in gebruik en is het meest comfortabel om dragen.  Het is de meest moderne toepassing van het rekapparaat voor de langere penis.

Officiële website: www.phallosan.com